biZbuZZ: “Zeleno” poslovanje u srbiji – BiS IT Recycling

30.10.2008.

BiS IT Recycling, partner na biZbuZZ projektu je nakon pauze za ručak (koji je prema impresijama prisutnih za predavače bio bolji nego prošle godine) održao prezentaciju o reciklaži IT opreme, na koju se nadovezao Saša Krasojević iz Toyota Centra Beograd, predstavivši novo Tojotino ekološko vozilo – Prius.

 

Podsećamo na akciju reciklaže starih elektronskih komponenti, ukoliko još niste došli na biZbuZZ, a to planirate sutra ili prekosutra (tj. danas ili sutra 😀 ), potrudite se da ponesete nešto od starog krša koji se nalazi negde po ormanu ili fiokama. Takođe možete provozati Tojotu Prius i osetiti kako zajedno funkcionišu klasičan benzinski motor i elektro-motor.

BiS prezentaciju možete preuzeti ovde, a Toyota prezentacija je nažalost prevelika da bismo je zakačili putem neta koji imamo na raspolaganju.

Komentarišite ovo predavanje! Neka se i vaš glas čuje – da li je bilo zanimljivo, da li imate zamerke ili se ne slažete sa onim što je rečeno?

Autor: Vladimir Trkulja

2 komentara

31.10.2008. @ 10:28

Mislim da je bila super ideja da se donesu neke stare komponente na reciklazu kako bi se ljudi obavestili o postojanju ovakve reciklaze.

Inace, BIS Recycling postoji vise od 4-5 godina ali su nedovoljno transparentni da bi se u ljudima stvorio “osecaj” za “ocuvanje planete”.

31.10.2008. @ 19:48

Mislim da u poslednje vreme dosta rade na PR-u, a činjenica da su se pojavili na biZbuZZ-u govori tome u prilog….


DODAJ KOMENTAR