BizIT – Specijalizovani sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja

12.05.2014. – 16.05.2014.

BizIT, prvi sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja, okupiće najeminentije stručnjake iz ICT industrije koji će zainteresovanim posetiocima predstaviti svoja saznanja i rešenja značajna za razvoj poslovanja. BizIT se održava od 12. do 16. maja u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike na Beogradskom sajmu.

 

Specijalizovana sajamska izložbu BizIT, posvećena je poslovnoj primeni informaciono komunikacionih tehnologija i očekuje se veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva.

Cilj sajma BizIT je da edukuje i omogući ICT zajednici Srbije i regiona da ostvari što direktniji kontakt sa potencijalnim klijentima, kroz različite sadržaje koji podstiču praktičnu primenu tehnologije u poslovanju.

Posetioci sajma imaće priliku da ostvare i specijalne sajamske popuste, a ulaz na sajam BizIT biće slobodan za sve posetioce 58. Međunarodnog sajma tehnike.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na razvoj industrije u zemlji i regionu. Postoji od 1937. godine.
Ovogodišnji sajam tehnike ima poseban značaj budući da je Vlada Repubike Srbije istakla kao svoj prioritetni cilj pokretanje novog ciklusa industrijalizacije, u okviru kojeg će razvoj informaciono komunikacionih tehnologija biti na prvom mestu.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR