Blog Open 2008. u Boru

04.10. – 05.10.

Ovogodišnji Blog Open održaće se u oktobru, Boru, gradu najuticajnijih blogera Srbije, a za sada se zna da će na njemu učestvovati dva najuticajnija blogera iz Nemačke: Robert Basic i Oliver Gassner, sa predavanjem pod radnim naslovom: “Blogs and the World Revolution”.

 

Blog Open 2008. organizuje Borska internet organizacija, a deo aktivnosti će se odvijati i u Brestovačkoj banji. Program još uvek nije definitivno utvrđen, a organizatori vas pozivaju da date predloge o tome koga biste voleli da čujete na ovom događaju.

Pored nemačkih blogera, učešće je potvrdio i Saša Radojčić koji će sa Banetom Dimitrijevićem govoriti o književnosti na blogu. Takođe, poziv je upućen i Bobby Voicu koji bi trebalo da govori na temu “Blogging and making money”, ali se još uvek nije javio da potvrdi učešće. Ukoliko imate predlog ko bi još mogao da govori na temu zarađivanja blogovanjem, slobodno ga podelite sa organizatorima, potpuno su otvoreni za sve predloge, sugestije i savete.

Do oktobra ima još vremena, a ITD će vas blagovremeno izveštavati o svim novostima u vezi sa ovom zanimljivom manifestacijom.

Zvanična prezentacija Blog Opena: http://blogopen.eu/

Autor: Dragana Petković


DODAJ KOMENTAR