Blogomanija

07.12.2012. – 09.12.2012.

Blogomanija je regionalna konferencija posvećena blogu i blogerima, koja će se održati od 7. do 9. decembra na Staroj planini. Na konferenciji će se okupiti najpopularniji blogeri iz Srbije, a tema prve Blogomanije biće uticaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život u Srbiji i regionu. Cilj Blogomanije je uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera i kompanija, države, kao i dijaloga između online i offline medija. Ideja je da se na jednom mestu okupe svi sadašnji i budući blogeri kako bi razmenili i stekli nova znanja o ovom sve moćnijem medijskom kanalu koji menja svet oko nas.

Agenda

Trodnevna konferencija počinje u petak, 7. decembra, i uključivaće brojne panel diskusije, predavanja i radionice. U diskusijama će učestvovati najčitaniji blogeri iz Srbije i regiona, koji će govoriti o stanju u blogosferi, perspektivama blogovanja i drugim popularnim temama vezanim za blogove.

Učesnici

Zorana Jovanović (Srbija), Nina Fićović (Srbija), Marko Rakar (Hrvatska), Ivan Dimitrijević (Srbija), Roni Kordiš (Slovenija), Jelena Karakaš (Srbija), Radomir Batsa (Srbija), Uroš Nedeljković (Srbija), Nemanja Maraš (Srbija), Viktor Marković (Srbiija), Dragan Močević (Bosna i Hercegovina), Istok Pavlović (Srbija), Miloš Đajić (Srbija), Ivan Minić (Srbija), Goran Magdić (Srbija), Miloje Sekulić (Srbija), Marko Selaković (Srbija), Ivan Zeljković (Srbiija), Ivan Rečević (Srbija), Goran Aničić (Srbija), Ivan Ćosić (Srbija), Veselin Jevrosimović (Srbija), Darko Budlioski (Makedonija), Petar Vojinović (Srbija), Jovana Katić (Srbija), Dragan Varagić (Srbija), Vladimir Vulić (Crna Gora).

Registracija

Konferencija je besplatna za sve učesnike, a moguće je prijaviti se i kao predavač, uz adekvatnu temu. Prijavite se ovde.

Korisni linkovi

 

 

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR