Novembar 15Novembar 17

Ovogodišnja CARNetova korisnička konferencija pod nazivom „Novi izazovi“ održaće se od 15. do 17. novembra 2010. godine na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Tokom ove tradicionalne konferencije, biće održani i Webfestival 2010 – takmičenje autora web sadržaja, i Skockajte web 2010 – takmičenje za izbor najboljeg školskog sajta izrađenog u CARNetovom CMS sistemu.

 

Program

CUC 2010 nudi 14 radionica, 2 okrugla stola, 3 plenarna predavanja, 11 prezentacija, film, panel raspravu, zatvoreni skup (samo uz poziv) te 62 rada podijeljena u pet tematskih cjelina:

Pogledajte i detaljnu satnicu (PDF).

Kotizacija

Iznos kotizacije za konferenciju je do 31. oktobra 2010. povoljniji i iznosi 800,00 kn, nakon čega se plaća puna cijena u iznosu od 1000,00 kn.

Kotizacija uključuje konferencijske materijale, obroke i svečano otvaranje. Iznos kotizacije ne uključuje troškove smještaja i prijevoza.

Posebnu cijenu kotizacije (do 31. oktobra 400,00 kn, a nakon 31. oktobra 600,00 kn) plaćaju studenti, profesori i zaposlenici Fakulteta elektrotehnike strojarstva i brodogradnje u Splitu, članovi nevladinih udruga te osobe u pratnji.

Pogledajte i više detalja o kotizacijama.

Registracija se obavlja online.

Lokacija

Konferencija će se održati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (Ruđera Boškovića b.b.) u Splitu.

Pogledajte gde se možete smestiti, kao i korisne informacije o gradu Splitu i načinima da do njega stignete.

Dodatni sadržaj

Webfestival 2010

Kao i prethodnih godina, jedno od pratećih događanja konferencije će biti natjecanje autora web sadržaja, Webfestival 2010.

Skockajte web! 2010

I ove će se godine u sklopu konferencije održati natjecanje za izbor najboljeg školskog weba izrađenog u CARNetovom CMS sustavu. U natjecanju pod nazivom „Skockajte web! 2010“ sudjelovat će webovi osnovnih i srednjih škola, podijeljeni u kategorije seniorijuniori.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , , , , ,

Autor: Vladimir Trkulja