1

Bar Kamp

13.10.2011.

Balkanski fond za lokalne inicijative, u saradnji sa Fondom za otvoreno društvo organizuje 13. oktobra Bar Kamp u Rexu, sa idejom da okupi one koji se bave internetom, društvenim mrežama, informacionim tehnologijama, programiranjem, dizajnom i aktivizmom kako bi u razmenjivali znanja, umrežavali se i pronalazili partnere za realizaciju svojih ideja.

Pogledaj post »

StartupWeek 2011

03.10.2011. – 07.10.2011.

Konferencija StartupWeek je najveći dogadjaj posvećen startapima u Evropi sa 1000 planiranih učesnika za 5 dana tokom nedelje od 3. do 7. oktobra.

Cilj konferencije je da unapredi celokupnu startup scenu Centralne i Istočne Evrope kao i da ustanovi zajedničku strategiju za razvoj preduzetništva u na ovom prostoru. Pored takmičenja startapa program obuhvata i predavanja 70 govornika, a karte možete kupiti do 25. septembra.

Pogledaj post »

CRM Arena u Zagrebu

03.05.

8. regionalna CRM Arena će se održati 03. 05. 2011. godine u Zagrebu (hotel The Regent Esplanade) pod sloganom “Svemogući CRM – legenda ili mit?!”. Okupiće regionalne stručnjake u oblati CRM-a, koji će se baviti temama mobilnog CRM-a, Business Process Managementa, društvenog CRM-a, itd.

Pogledaj post »

Kako veb projekti u Srbiji mogu biti održivi?

Danas je u Udruženju novinara Srbije organizovan panel “Održivost veb projekata u Srbiji” povodom dodele diplomačetvrtoj generaciji škole veb novinarstva.

Na panelu su govorili Stefan Salom, direktor prodaje internet kompanije InfostudIstok Pavlović, specijalista za viralni marketing, Rade Tričković, direktor oglašivačke mreže Httpool u Srbiji Predrag Blagojević, glavni urednik regionalnih dnevnih onlajn novina, Južne vesti. Panel je vodila Dragana Petković, koordinatorka škole WebNovinar.

Pogledaj post »

Predstavite startup projekat – konkurišite za Springboard

08.02.

U utorak, 8. februara u Temišvaru će se održati sesija predstavljanja startap projekata i timova kojima bi koristila mentorska podrška, seed kapital, inspirativno radno okruženje i predstavljanje daljim potencijalnim investitorima. 7-minutna predstavljanja će slušati Džon Bredford, ko-osnivač Springboarda, i lokalni investitori. Pored mogućnosti za dobijanje sredstava i učešća u Springboard programu, sigurno dobijate vredan feedback.

Pogledaj post »

Startup srijeda u Zagrebu

19.01.

hrvatska mreža poslovnih anđela - CRANEU Zagrebu će se 19. 01. 2011. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održati Startup srijeda u organizaciji hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE). Najavljeni su specijalni gosti iz Slovenije koji će predstaviti novi seed investicioni fond namenjen ulaganjima u startapove u Sloveniji i regionu, a prisustvovanje ovom događaju je u potpunosti besplatno.

Pogledaj post »

Blink 2010 Face2Face

16.12.2010. – 19.12.2010.

Blink 2010 održaće se od 16. do 19. decembra 2010. Ove godine je nazvan Face2Face i obrađuje temu društvenih mreža i njihovog uticaja na naše živote, posao i način razmišljanja. Blink (beogradski festival novih komunikacija) se petu godinu za redom održava u okviru projekta O3ONE.

Pogledaj post »

Job Fair 2010 u Nišu

03.12.2010. – 04.12.2010.

Treću godinu za redom Udruženja studenata tehnike Evrope  – BEST organizuje Sajam poslova i stručnih praksi – Job Fair, koji će se održati u holu Elektronskog fakulteta u Nišu 3. i 4. decembra. Ovaj događaj se organizuje kako bi se studentima omogućio kontakt sa predstavnicima kompanija i olakšalo prevazilaženje problema pri traženju posla i stručne prakse.

Pogledaj post »

Škola veb novinarstva upisuje novu generaciju

23.11.2010. – 27.11.2010.

Škola veb novinarstva Udruženja novinara Srbije, Web Novinar, upisuje novu generaciju polaznika, a kurs će trajati tri meseca, od kraja novembra 2010. do februara 2011. Cilj škole je usavršavanje novinara, studenata novinarstva, PR i marketing profesionalca za rad u svetu novih medija. Škola je namenjena svima koji žele da postanu produktivniji i konkurentniji na tržištu rada uz pomoć veba i novih tehnologija.

Pogledaj post »

Radionica: e-Inkluzija ranjivih grupa

29.09.2010. – 30.09.2010.

IAN – Međunarodna mreža pomoći u partnerstvu sa organizacijom civilnog društva Esplai iz Španije u okviru projekta Klikni ka Evropi organizuje radionicu e-Inkluzija ranjivih grupa, koja će se održati 29. i 30. septembra 2010. godine u Beogradu, u Institutu Servantes. Cilj ovog projekta je (između ostalog) stvaranje neformalne mreže organizacija, institucija i kompanija koje kao deo svoje misije imaju podizanje nivoa digitalne pismenosti i e-inkluzije u Srbiji.

Pogledaj post »