Uživo

biZbuZZ: “Zeleno” poslovanje u srbiji – BiS IT Recycling

30.10.2008.

BiS IT Recycling, partner na biZbuZZ projektu je nakon pauze za ručak (koji je prema impresijama prisutnih za predavače bio bolji nego prošle godine) održao prezentaciju o reciklaži IT opreme, na koju se nadovezao Saša Krasojević iz Toyota Centra Beograd, predstavivši novo Tojotino ekološko vozilo – Prius.

Pogledaj post »

biZbuZZ: Oglasni potencijal web sajtova u Srbiji – Rade Tričković

30.10.2008.

Prezentaciju na temu “Oglasni potencijal web sajtova u Srbiji” je održao Rade Tričković, ispred firme httpool, na kojoj su posetioci mogli da čuju odgovore na pitanja “Šta website treba da ima u ponudi? ”, “Kako izgleda optimalan oglasni model?” i “Kakvi sajtovi ostvaruju najveće prihode od oglašavanja?”.

Pogledaj post »

biZbuZZ: Kreiranje online sadržaja – Dragan Varagić

30.10.2008.

Dragan Varagić je ove godine održao prezentaciju na temu “Kreiranje online sadržaja – Pisanje za web“. Prema našoj krajnje subjektivnoj i kritičkoj oceni, ovo je bila najbolje strukturirana prezentacija prvog dana biZbuZZ-a.

Pogledaj post »

biZbuZZ: Informaciono društvo i južna Srbija, panel diskusija

30.10.2008.

Nakon što je ministarka Jasna Matić zvanično otvorila konferenciju biZbuZZ, usledila je panel diskusija na temu “Informaciono društvo: Gde je tu južna Srbija?“, koju je vodio Slobodan Marković.

Pogledaj post »

Ministarka Jasna Matić otvorila biZbuZZ konferenciju u Niškoj Banji

29.10.2008.

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo, Jasna Matić, otvorila je konferenciju o IT poslovanju, BizBuzz, u Niskoj Banji, 29. oktobra oko 11h.

Pogledaj post »

Infostud kupio sajt polovniautomobili.com

19.10.2008.

InfostudKompanija Infostud kupila je sajt www.polovniautomobili.com, najposećeniji domaći sajt za oglašavanje i trgovinu polovnim automobilima. Infostud je postao vlasnik 100% sajta, a direktorka Infostuda, Branislava Gajić, ovaj potez je objasnila željom Infostuda da se proširi izvan sfere ljudskih resursa na koju je fokusiran.

Pogledaj post »