Jun 25

Servis za objavljivanje i otkrivanje događaja – Plakatt.com će biti predstavljen 25. juna 2010. godine u galeriji O3ONE u Beogradu. Predstavnici firmi Rendered Text i Sprawsm (koje stoje iza ovog servisa) će biti domaćini, a pored informacija o samom servisu, prisutni će moći da čuju i iskustva stečena tokom razvoja njegovog korisničkog interfejsa.

Detaljnije »

Jun 25

Zaposlenje.org organizuje mentorski seminar „Internet marketing i prodaja“ koji će se održati 25. juna 2010. godine u Beogradu. Polaznike će predavač Ivan Marković provesti kroz koncepte i tehnike internet marketinga i prodaje, uz značajnu količinu praktičnih primera i saveta.

Detaljnije »

Maj 18

TeleGroup Beograd u saradnji sa kompanijom Motorola organizuje “Dan Motorole” koji će biti održan 18. maja 2010. godine u hotelu Zira u Beogradu sa početkom u 10h. Na skupu će biti reči o novoj digitalnoj platformi za moderne komunikacije, a događaju će prisustvovati predstavnici kompanija, vladinih institucija, partnerskih kuća i medija.

Detaljnije »

Maj 13

Ove godine se održava treće Gigabyte takmičenje u overklokingu (GIGABYTE Open Overclocking Championship), a među zemljama u kojima se organizuju lokalna takmičenja nalazi se i Srbija. Tim povodom, u četvrtak, 13. maja 2010. godine sa početkom u 16:30 časova, u prostorijama Bench House-a (Kozjačka 4) u Beogradu, održaće se druženje sa kompanijim Gigabyte – svima zainteresovanima obratiće se Vladimir Koprić i Nikola Razdorov.

Detaljnije »

Maj 13

Kompanija Smart, regionalni distributer kompanije Sophos, organizuje besplatni seminar “Anatomija napada13. maja 2010. godine u Hotelu Continental Beograd. Biće prikazano kako malver napadi u današnje vreme funkcionošu, i dati saveti kako zaštititi računare i podatke. Predavači će biti Vanja Švajcer (glavni istraživač u SophosLabs-u) i Urszula Druett (regionalni menadžer kompanije Sophos za Istočnu Evropu).

Detaljnije »

Maj 6Maj 7

U organizaciji Internet servisa Zaposlenje.org održava se seminar o upravljanju funkcionalnim testiranjem softvera 6. i 7. maja 2010. godine u Beogradu. Seminar pokriva oblasti vezane za organizaciju  i upravljanje testiranjem softvera i telekomunikacionih sistema, ali ne samo kroz jednokratno testiranje, već predstavlja metode koje omogućavaju efikasno testiranje „živog“ sistema koji se konstantno unapređuje.

Detaljnije »

Maj 5Maj 7

YU BuildU organizaciji konsultantske kuće YU Build, od 5. do 7. maja 2010. godine održaće se Obuka za trenere, koja (samo) naizgled nema nikakve veze sa tematikom ovog sajta. Posto smo u prethodne tri godine imali priliku da posetimo praktično sve relevantne IT konferencije, seminare i ostala offline dešavanja, možemo odgovorno da tvrdimo da postoji veliki broj ljudi koji svoje prezentatorske ili trenerske veštine uzima zdravo za gotovo, na štetu (i ponekad užas) posetilaca ili polaznika.

Detaljnije »

April 27

Extreme d.o.o.Firma Extreme, uz podršku firme HSMInformatika i kompanije Adobe organizuje premijeru Adobe Creative Suite 5 27. aprila 2010. godine u Beogradu, na splavu Vizantija. Najnovije Adobe Creative Suite alate, fukcionalnosti i njihova poboljšanja predstaviće Zoran Imširagić uz pomoć Igora Černiševskog.

Detaljnije »

April 28

EUnet u saradnji sa Privrednom komorom Srbije organizuje seminar “ Napredne Internet tehnologije – Poboljšanje poslovanja i smanjenje troškova” koji će se održati 28. aprila 2010. godine, sa početkom u 12h u sali 1 (Resavska 15). Ciljna grupa ovog seminara su privrednici koji će imati prilike da se upoznaju sa mogućnostima i uštedom koju donosi korišćenje naprednih servisa.

Detaljnije »

April 16

U okviru Sajma građevinarstva, 16. aprila u svečanoj sali Beogradskog sajma od 14:30, će se održati prezentacija vebsajta  SerbiaConstruction.comOrganizatori su konsultantska kuća YU Build i USAID projekat za razvoj konkurentnosti. Detaljnije »

April 8

ABC SrbijaABC Srbija uz podršku USAID i IREX organizuju seminar “Oglašavanje na Internetu 2“, koji je nastavak aktivnosti na jačanju svesti javnosti i oglašivača o važnosti i perspektivama internet marketinga, kroz pružanje novih znanja iz ove oblasti. Seminar će se održati u hotelu Zira, 8. aprila 2010. godine, sa početkom u 9h, a zbog velikog interesovanja javnosti za ovaj događaj, obezbeđen je prenos uživo putem sajta www.live-e.tv.

Detaljnije »

Maj 14

Pavlovic consultingSoftverska kuća „Pavlovic Consulting d.o.o“ organizuje Seminar „Projektovanje Informacionih Sistema pomoću UML-a i uspešno upravljanje IT Projektima“, 14. Maj 2010. godine u Beogradu. Kurs je namenjen projektantima softvera, šefovima IT odeljenja, kao i ostalim učesnicima u izradi softvera, studentima fakulteta na kojima se uči informatika.

Detaljnije »

Mart 30

HSMinformatika i Extreme organizuju prezentaciju najnovije verzije CorelDRAW Graphic Suite X5 softverskog paketa 30. marta 2010. godine u 13h na brodu Vizantija u Beogradu. Prezenter će biti Dejan Rogan, koji će na konkretnim primerima prikazati kako se funkcionalnosti nove verzije ovog softverskog paketa mogu iskoristiti u cilju poboljšanja produktivnosti.

Detaljnije »

Mart 25

Društvo Srbije za odnose s javnošću u saradnji sa PRObjave.com i Privrednom komorom Srbije organizuje okrugli sto: “Nova uloga saopštenja za javnost” u četvrtak, 25. marta 2010. godine, u 14 časova u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15 (sala 11, drugi sprat). Detaljnije »

April 6April 7

Agena i HUGE media organizuju predavanja o digitalnom marketingu koja će se održati 6. i 7. aprila 2010. godine u Beogradu, u hotelu Townhouse 27. Predavanja su namenjena zaposlenima u agencijama, koji će imati priliku da se upoznaju sa mobilnim i drugim interaktivnim kanalima promocije brenda. Predavači su dokazani domaći stručnjaci ove dve kompanije, a prema informacijama koje imamo, broj mesta za polaznike je vrlo ograničen.

Detaljnije »

April 11April 13

Preduzeće Kroz d.o.o. po drugi put organizuje jadransku mainframe konferenciju koja će se održati od 11. do 13. aprila 2010. godine u Dubrovniku, Hrvatska. Konferencija će okupiti korisnike mainframe računara iz Slovenije, Srbije i Hrvatske te će se fokusirati na realna korisnička iskustva s novijim projektima (SOA, Java, WebSphere, Linux, SAP, Oracle) na mainframe platformi i na pozicioniranje mainframea u modernom IT sistemu.

Detaljnije »

Mart 30April 14

Konsultantska kuća YU Build i USAID Projekat za razvoj konkurentnosti organizuju obuku “Upravljanje IT projektima” od 30. marta do 01. aprila (I deo) i od 13. do 14. aprila (II deo) 2010. godine u Beogradu. Obuka  je namenjena ljudima koji vode (ili žele da vode) IT projekte, i pokriva teoretske i praktične aspekte veštine upravljanja IT projektima, kao i pripremu za polaganje PMI Project Management Professional (PMP) ispita.

Detaljnije »

Mart 24Mart 25

U Zagrebu se 24. i 25. marta održava konferencija o interaktivnom marketingu FuturAD.  Konferencija će se održati 24.marta u konferencijskom centru Hypo Expo u Zagrebu, dok će se FuturAD Akademija o internet marketingu održati idućeg dana, 25.marta 2010.

Detaljnije »

Mart 5Maj 1

Create the Future je takmičenje u izradi multimedijalnih prezentacija namenjeno učenicima osnovnih i srednjih škola iz cele Srbije koje po treći put u našoj zemlji organizuje Siemens pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Republike Srbije i Sekretarijata za obrazovanje Grada Beograda.
Detaljnije »

Februar 18
Februar 23
Februar 25
Mart 9
Mart 23
April 6
April 20
Maj 4

Extreme d.o.o.Firma Extreme, domaći prodavac licenciranog softvera poznatih softverskih kuća, organizuje i 2010. godine u Beogradu nekoliko radionica koji za cilj imaju prezentovanje mogućnosti mahom Microsoft rešenja namenjenih korporativnom poslovanju. Ključne reči će i ovog puta biti upravljanje dokumentacijom, CRM, ERP, a za kraj se sprema i još jedna prezenacija NOD32 antivirus rešenja.

Detaljnije »

Decembar 15Decembar 16

Newtwork SecurityFirma Network Security Solutions organizuje dvodnevni kurs “Linux za Windows administratore15. i 16. decembra 2009. godine koji je namenjen Windows System administratorima koji žele da se upoznaju sa Linux operativnim sistemom i njegovom integracijom u Windows okruženje. Predznanje Linuxa nije potrebno jer se počinje od osnova, ali je poznavanje Windows mrežne infrastrukture neophodno.

Detaljnije »

Decembar 15

EUnet i Extreme organizuju prezentaciju E2 CRM Hosting rešenja 15. decembra 2009. godine u Beogradu. Projekat E2 CRM Hosting nastao je zajedničkim radom ove dve kompanije, koje su tržištu ponudile novo rešenje, oslanjajući se na Microsoft Dynamics CRM.

Detaljnije »

Decembar 11

U Skoplju se 11. decembra 2009. godine u organizaciji Centra za nove medije održava obuka “Osnovi Internet oglašavanja“.  Predavači su Darko Buldioski i Natalija Trajčevska, koji će se truditi da prisutnima objasne kako se uz male budžete može doći do značajnih rezultata u promociji. Kompletna obuka je na makedonskom jeziku, kao i nastavak ove najave.

Detaljnije »

Decembar 1

Microsoft kancelarija u Sarajevu organizuje promociju novih Microsoft proizvoda 1. decembra 2009. godine u hotelu Sarajevo. Biće predstavljeni Windows 7, Windows Server 2008 R2 i Exchange Server 2010, a prisustvovanje ovom skupu namenjenom IT profesionalcima je besplatno.

Detaljnije »

Oktobar 31

network security logoFirma Network Security Solutions organizuje jednodnevni kurs “Hands on Web Hacking31. oktobra 2009. godine koji je namenjen developerima zaduženim za razvoj web aplikacija i servisa. U toku obuke studenti će imati priliku da se upoznaju sa realnim situacijama prilikom testiranja bezbednosti web aplikacija i web servisa. Tematski pokriva metodologije, procese, alate i tehnike neophodne za uspešno obavljanje testiranja bezbednosti web aplikacija i servisa.

Detaljnije »

« Previous Entries    Next Page »