Chairmanship Business Conference

25.01.2017.

Povodom austrijskog predsedavanja OEBS-om u 2017. godini, odeljenje spoljne trgovine Privredne komore Austrije –  ADVANTAGE AUSTRIA organizuje u saradnji sa austrijskim Saveznim ministarstvom nauke, istraživanja i privrede (BMWFW), Saveznim ministarstvom za evropske integracije i spoljne poslove (BMEIA) i OEBS-om konferenciju ”Chairmanship Business Conference ”.

Konferencija se održava 25. januara 2017. u Privrednoj komori Austrije ( Wirtschaftskammer Österreich), Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč. 

Cilj konferencije je da doprinese unapredjenju zastite zivotne sredine kao i razvoju IT-sektora u državama-članicama kao i da pospeši saradnju između preduzeća-učesnika i javnih institucija. Od gostiju se očekuju predstavnici politike i javnog života kao iz privrednog miljea čitavog sveta.

Osim toga će u okviru konferencije biti održani unapred ugovoreni  B2B-poslovni sastanci, za privatna i javna preduzeća iz IKT-sektora kao i iz oblasti ekologije.

Radni jezik na konferenciji je engleski.

Registracija

Učešće je besplatno, a registracija pomoću portala https://www.b2match.eu/oscebusinessconference2017 obavezna.

Korisni linkovi

Bliže informacije o konferenciji kao što su registracija, program ili  online-ugovaranje sastanaka (B2B-sastanci) pruža portal konferencije (na engleskom).

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR