Citrix XenApp kao rešenje za 4 konkretna problema

25.09.2012.

DatatekDatatek i Itipo organizuju besplatnu radionicu na temu „Citrix XenApp kao rešenje za 4 konkretna problema“ u prostorijama kompanije Itipo u ulici Milutina Milankovića 11a,  25. septembra 2012. godine u periodu od 10-14:30h. Na radionici će biti prikazana 4 scenarija, odnosno 4 konkretna poslovna problema koji se preslikavaju na probleme IT sektora kompanije, kao i njihova rešenja, uz tehničko objašnjenje. Svaki scenario će biti upotpunjen i demonstracijom.

 

Citrix Systems je jedna od vodećih kompanija u svetu koja se bavi virtuelizacijom IT resursa, a njeno rešenje za virtuelizaciju aplikacija, XenApp, predstavlja jedinstveno end-to-end rešenje ove vrste na svetskom tržištu.

Sadržaj radionice

  • Funkcionalnosti i prednosti Citrix XenApp rešenja
  • Scenario I – Kontrola štampe kroz QoS polise
  • Scenario II – Kompatibilnost aplikacija
  • Scenario III – Pristup sa nekontrolisanih i mobilnih uređaja
  • Scenario IV – Rad bez Interneta

Vreme i mesto

Radionica će biti održana u prostorijama kompanije Itipo u ulici Milutina Milankovića 11a (poslovni centar GTC Skver), 3. sprat u delu zgrade S1, u utorak 25. septembra 2012. u periodu od 10-14:30h. Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite s obzirom da je broj mesta ograničen. To možete učiniti putem e-mail-a (jelena@datatek.rs), ili telefonom na broj: 011 3983-369.

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR