Combis i Cisco Event

22.02.

Combis i Cisco organizuju Combis & Cisco Event koji će se održati 22. 02. 2011. godine u prostorijama firme Cisco Systems Hrvatska d.o.o. Ove dve kompanije će predstaviti najnovije mrežne tehnologije koje bi trebalo da unaprede poslovanje njihovih klijenata i omogući sigurnu razmenu podataka u realnom vremenu.

 

Agenda

8.30 – 9.00
Registracija sudionika

9.00 – 9.05
Uvod

9.05 – 09.35
Infrastruktura nove generacije – Borderless Networks

Cisco Borderless Networks je koncept osmišljen kako bi omogućio IT odjelima da se lakše bore sa svakodnevnim poslovnim izazovima i promjenama koje isti donose, kako bi IT infrastruktura omogućila sigurnu i fleksibilnu povezivost ljudi, resursa i aplikacija.
Upoznajte se s novom generacijom produkata koji su podloga Borderless Networks koncepta.

9.35 – 10.05
Potpuna sigurnost na najvišoj razini

Prikazat ćemo rješenja za zaštitu mreže te poboljšanje poslovne učinkovitosti u isto vrijeme. Upoznajte Cisco Network Admission Control (NAC) Appliance – snažan alat za nadzor i primjenu sigurnosnih politika na sva računala pri ulasku u vašu mrežu, bez obzira na tip uređaja, način pristupa, vlasništvo, instalirane aplikacije ili operativni sustav. Saznajte kako vam novo Cisco TrustSec rješenje omogućuje potpuno siguran pristup mreži i mrežnim resursima te osigurava zaštitu integriteta i povjerljivosti podataka. Kontrola pristupa osigurana je za bilo koga, bilo gdje i u bilo kojem trenutku. TrustSec je vrlo vrijedan alat za usklađivanje s regulatornim sigurnosnim standardima, poput PCI-DSS standarda.

10.05 – 10.20
Pauza za kavu

10.20 – 10.50
WebEx – komunikacijsko rješenje bez granica

Danas u svakom trenutku morate biti u mogućnosti surađivati i komunicirati s kolegama, partnerima i klijentima diljem svijeta. Ujedno, svakom komunikacijom želite poboljšati vaš poslovni odnos. Upoznajte WebEx, kolaboracijski alat za jednostavnije održavanje video konferencija za koji vam nije potrebna vlastita infrastruktura. WebEx možete koristiti kao uslugu bez obzira na lokaciju, vrijeme i okruženje, a samo neke od prednosti koje pruža su mogućnost razmjene dokumenata, aplikacija, čak i samog sučelja, govorna komunikacija u stvarnom vremenu, tekstualni chat za sudionike…te mnoge druge.

10.50 – 11.35
Virtualizacija vašeg podatkovnog centra

Unified Computing System (UCS) je visokosofisticirana platforma koja nudi mogućnost virtualizacije podatkovnog centra. Pomoću UCS platforme moći ćete konsolidirati računalne i mrežne resurse te resurse za pohranu podataka u jedan virtualiziran i energetski učinkovit sustav koji pomaže smanjenju IT troškova, umanjuje kompleksnost infrastrukture te donosi direktne uštede u poslovnom sustavu. Uz UCS platformu, osvrnut ćemo se i na novu generaciju Nexus preklopnika, dizajniranu prvenstveno za podatkovne centre nove generacije, te na prednosti koje ista nudi.
Iskoristite prednosti virtualizacije, konsolidacije i automatizacije vašeg podatkovnog centra već danas.

11.35 – 12.05
Integrirano upravljanje podatkovnim centrima

AccelOps je sveobuhvatno sigurnosno rješenje široke funkcionalnosti koje omogućuje nadgledanje i upravljanje podatkovnim centrom s aspekta servisa i aplikacija. Uz povećanje sigurnosti, pruža uvid u usklađenost sa sigurnosnim regulativama i pojednostavljuje cjelokupno upravljanje svim komponentama podatkovnog centra uključujući praćenje dostupnosti i performansa kritičnih servisa te upravljanje infrastrukturom i promjenama u sustavu. Dio AccelOps rješenja je SIEM (Security Information Event Management) alat koji omogućuje prikupljanje i čuvanje događaja te njihovu korelaciju i konsolidaciju, pružajući jedinstvenu platformu za integraciju svih uređaja i servisa u sustavu.

12.05 – 12.20
Pitanja i odgovori

12.20
Ručak

Lokacija

Cisco Systems Hrvatska d.o.o., Hektorovićeva 2/I, Zagreb

Prijave

Za učestvovanje na ovom događaju možete se prijaviti na na marketing@combis.hr najkasnije do petka, 18. 02. 2011.

Troškove organizacije događanja u potpunosti snosi organizator, a obezbeđen je parking na službenom parkiralištu tvrtke Cisco Systems Hrvatska d.o.o., Hektorovićeva 2.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR