Avgust 27

CRI Internet provajder održaće promociju Google Apps servisa i predstavljanje daljih aktivnosti oko završetka tranzicije sa .yu na .rs domen, 27. Avgusta u 12 sati, u Galeriji O3ONE, na Andrićevom Vencu u Beogradu.

 

CRI je sa kompanijom Google sklopio ugovor koji će korisnicima koji su svoje Internet domene registrovali ili preneli kod CRI-a, omogućiti da se veoma jednostavno prijave za besplatno korišćenje Google Apps servisa.

Google Apps servis korisniku omogućava da na sopstvenom Internet domenu koristi nekoliko alata za efikasnu komunikaciju i saradnju u okviru firme, škole, grupe ili porodice. Ovi alati su jednostavni za korišćenje, ne zahtevaju održavanje i potpuno su besplatni.

U okviru Google Apps-a, najpoznatiji servis, Google Mail, za elektronsku poštu, korisniku nudi prostor od 7GB, i otvaranje i korišćenje neograničenog broja e-mail naloga u okviru domena organizacije ili firme (npr.petar.petrovic@firma.rs).

Pored Gmail-a, na raspolaganju su alati Google Talk, Google Kalendar, Google Dokumenti, Google Početna strana i Google Sites.

Više informacija o Google Apps alatima možete pronaći na strani http://www.cri.rs/gapps kao i http://google.com/a

Kratak video klip sa osnovnim informacijama o Google Apps-u
http://www.google.com/a/help/intl/en/admins/apps_video.html

Prezentacija o alatima koji se nalaze u Google Apps-u
https://services.google.com/apps/site/overview/index.html

Na promociji će biti predstavljen postupak i faze kroz koje će se završiti tranzicija sa .yu na .rs domen, kao i stvari na koje bi u vezi s tim građani i firme trebalo da obrate pažnju.

Share and Enjoy:

Tags:

Autor: dragana