DaFED #38

03.11.2015.

DaFED#38 će se održati u utorak, 03. novembra sa početkom u 18h. Predavanja na temu Company culture će držati Jasmina Nikolić i Dušan Zamurović u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu. 

Jasmina Nikolić – (Jazillify, preduzetnik i osnivač) – Bavi se agilnim organizacionim razvojem i integracijom poslovnih i razvojnih procesa u softverskoj i drugim industrijama. Sertifikovani je Scrum Master, Scrum Product Owner, Scrum Professional, profesionalni Kanban Coach i Open Space fasilitator. Svetski je pionir u prenošenju agilnih metoda u obrazovanje. Zamenik je predsednika Stručnog tima za reformu visokog obrazovanja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Predaje na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Jasmina će govoriti o agilnoj organizacionoj strukturi.

Dušan Zamurović – (Codecentric, IT operations manager) – Počeo je sa završenim IT fakultetom – kao junior programer. Bio je team lead, a sada je IT operations manager. Ponekad se meša i u marketing, logistiku i HR, mada kako on kaže “možda ne bi trebalo”. Programiranje mu je i dalje omiljeno od svega nabrojanog. Dušan će govoriti o izgradnji kompanijske kulture.

Sponzori oktobarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eton Digital.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR