DaFED Meetup #21

07.05.2014.

DaFED meetup održaće se u sredu 7. maja u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu sa početkom u 18h. Tema ovog DaFED-a biće WordPress, a svoja iskustva i savete prisutnima će predstaviti Milan Ivanović i Zoran Ugrina.

 Predavači

Milan Ivanović  (Razor Communications,WP Valet)  je Frontend developer koji će predstaviti svoje višegodišnje iskustvo u izlaganju  “WordPress. You gotta love WordPress”. Takođe, govoriće o WPSerbia, optimizaciji i preporučenim dodacima za WordPress.

Zoran Ugrina  (Tailored4WP) jedan je od osnivača agencije Tailored4WP specijalizovane za rad sa WordPressom. Pričajući o tehnikama rada u WordPressu, savetima i primerima iz prakse, Zoran će publici predstaviti temu Moderan pristup WordPress developmentu.

O DaFED-u

DaFED (Designers and FrontEnd Developers)je nastao da bi se dizajneri i front-end developeri sastajali jednom mesečno radi razmene ideja, rešavanja zajedničkih problema, diskusija i najbitnije od svega umrežavanja i druženja sa ljudima iz struke. Važno je reći da je dobrodošao svako ko pokaže inicijativu i želju da podeli svoje iskustva, probleme i mišljenja sa ljudima istih ili sličnih interesovanja i na taj način doprinese i ojača IT zajednicu. Majski DaFED održava se uz podršku kompanija Vega IT Sourcing i Eton Digital.

Registracija

Kao i uvek, prisustvo na DaFED događaju je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno potvrditi svoje prisustvo  ovde.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR