DaFED Meetup #25

03.09.2014.

Septembarski DaFED#25 održaće se u sredu, 3. septembra u 18h u Amfiteatru na SPENS-u u Novom Sadu (Sutjeska 2). Glavne teme 25. DaFEDa biće SEO (Search Engine Optimisation) i SEM (Search Engine Marketing). 

Predavači

  • Maja Jovančević iz Dejan SEO će održati predavanje o SEO. Maja je marketinški stručnjak zainteresovan najviše za online marketing strategije, mnogo duže nego što bi želela to da prizna. Njena tema je Šta bi svaki SEO voleo da developeri (i ne samo developeri) znaju
  • Dejan Marić, CTO i suvlasnik Verteeza i developer sa višegodišnjim iskustvom u radu na kompleksnim projektima razvijenim u Drupalu, sistem arhitekta i Glavni Kuvar svoje predavanje nazvao je Search Engine Marketing, kako, zašto, pošto? i kroz njega planira da priča o načinima na koji se mogu uključiti u plaćene tokove internet saobraćaja, kao i prednostima i troškovima istih.

Prijave

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Uključi se

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u njihovu zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Sponzori avgustovskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eton Digital.

 

Autor: ITD Ekipa

1 komentar

03.09.2014. @ 12:21

Jaooo, što za ovo nisam saznao bar dan pre, sad sam totalno slučajno naleteo na ovu vest, iako sam u Beogradu iskombinovao bih se nekako da dodjem do Novog Sada da prisustvujem na ovom dogadjaju. Pretpostavljam da je sada i broj prijavljenih popunjen. 🙁
Kada je sledeći ovakav dogadjaj? I jel se održavaju oni u Beogradu, ili samo u NS?
Hvala.


DODAJ KOMENTAR