DaFED meetup

04.12.2013.

U sredu, 4. decembra u 18h u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu, održaće se 17. po redu DaFED meetup (Designers and FrontEnd Developers) iza koga stoji istoimena organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu.

Ovog puta imaćemo 2 predavanja na jednu temu: Twitter Bootstrap. U prvom delu Mladen Plavšić će pokušati da vam skrene pažnju na prednosti i mane Bootstrap-a, a u drugom će vam Aleksandar Cocek pomoći da vidite Bootstrapovanje na delu. 

O DaFED-u

Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu.
Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja od strane ostvarenih stručnjaka koja su osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Predavanja obično traju 30-60 minuta. Nakon  toga sledi umrežavanje, tj. druženje uz piće i zakusku.

DaFED je nastao da bi se dizajneri i front-end developeri sastajali jednom mesečno radi razmene ideja, rešavanja zajedničkih problema, diskusija i najbitnije od svega umrežavanja i druženja sa ljudima iz struke. Važno je reći da je dobrodošao svako ko pokaže inicijativu i želju da podeli svoje iskustva, probleme i mišljenja sa ljudima istih ili sličnih interesovanja i na taj način doprinese i ojača IT zajednicu.

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja o održavanju svakog narednog DaFED-a, možete se prijaviti na mejling listu http://eepurl.com/AkXxD ili nas pratiti putem facebook grupe https://www.facebook.com/groups/dafed/.

Teme

1. To B or not to B? – Twitter Bootstrap

Mladen Plavšić, web developer at Eton Digital (http://www.linkedin.com/in/mladenplavsic)

2. Twitter Bootstrap u praksi

Aleksandar Cocek, web developer & entrepeneur at Eemagine IT Agency (http://www.linkedin.com/in/tamburix)

Registracija

Registracija je besplatna, ali je potrebno da se prijavite na dogadjaj ovde.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR