DaFED

08.11.2013.

U petak, 8. novembra u 18h u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu, održaće se 16. po redu DaFED meetup (Designers and FrontEnd Developers) iza koga stoji istoimena organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu.

Nemanja Kovačević i Daniel Moro se bave izradom iOS i Android aplikacija. Teme su prevashodno namenjene dizajnerima i front-end developerima.  

O DaFED-u

Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu.
Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja od strane ostvarenih stručnjaka koja su osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Predavanja obično traju 30-60 minuta. Nakon  toga sledi umrežavanje, tj. druženje uz piće i zakusku.

DaFED je nastao da bi se dizajneri i front-end developeri sastajali jednom mesečno radi razmene ideja, rešavanja zajedničkih problema, diskusija i najbitnije od svega umrežavanja i druženja sa ljudima iz struke. Važno je reći da je dobrodošao svako ko pokaže inicijativu i želju da podeli svoje iskustva, probleme i mišljenja sa ljudima istih ili sličnih interesovanja i na taj način doprinese i ojača IT zajednicu.

Teme

1. Web ili ne? – Nativni interfejsi na iOS uređajima

2. Šta sve morate da znate o Androidu pre nego se dohvatite Photoshop-a

Predavači

Registracija

Ulaz na ovaj događaj je besplatan, ali zbog ograničenog kapaciteta prostora, obavezno je prijavljivanje na događaj. Prijavite se ovde.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR