DaFED#19

05.03.2014.

Martovski DaFED#19 će se održati sledeće srede, 05.03.2014. u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Okupljanje zainteresovanih posetilaca je u 18h, a predavanje počinje u 18:15h 

DaFED je  neprofitna organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu. Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu.

Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja od strane ostvarenih stručnjaka, osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Nakon toga sledi druženje – DaFTER, koji se često završi u najbližem pabu 🙂

Tema

Na devetnaestom po redu DaFED-u glavna (i jedina) tema predavanja biće Test driven development. Zvuči dobro i svi znamo šta znači ali kako ga usvojiti i primeniti u svakodnevnom radu? Kada ga je dobro primeniti a kada ne? Odakle početi i kako ovladati tehnikom? Koje alate koristiti?

Predavač

Odgovore na ova pitanja kao i predstavljanje “test first” načina razmišljanja, prezentovaće nam Boban Mikšin.

Sa već preko 9 godina iskustva u razvoju softvera, profesor informatike po zvanju, Boban je trenutno angažovan kao partner u Vega IT Sourcing kompaniji gde je ujedno i CTO. Uske specijalnosti su mu team management, a od tehničkih . NET, testiranje i JavaScript. Dva puta je predavao na Microsoft Sinergiji. Takođe je aktivan i u lokalnoj Microsoft zajednici, gde u sklopu .NET user grupe neretko drži predavanja. Cilj mu je da svoje znanje i iskustvo prenese na što veći broj ljudi kako bi se ova mlada IT grana što bolje razvijala.

Registracija

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Korisni linkovi

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u njihovu zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR