DaFED#42

06.04.2016.

DaFED#42 će se održati u sredu, 06. aprila 2016. sa početkom u 18h. Predavanja na temu MeteorJS će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).  

Predavači na DaFED#42 su:

Nenad Pavlov – (Osvest) – se bavi programiranjem poslednjih 12 godina, a poslednjih 5 profesionalno kao front-end developer sa naglaskom na JavaScriptu kao takvom i u različitim oblicima (jQuery, ImpactJS, AngularJS, NodeJS, socket.io…). Najveći deo profesionalne karijere proveo je u Hinttechu i A51 (ActiveCollab). Pored toga je radio na mnoštvu freelance projekata. Sve češće se nalazi u ulozi vođe projekata i predavača. Trenutno je aktivan u Fintech i startup industriji kao programer i konsultant.

Marko Kažić – (Zamphyr) – je osnivač Zamphyr-a, škole nove generacije za računarske nauke. Živeo je kao digital nomad i radio kao konsultant za startupe, vratio se u Srbiju da stvori novu vrstu škole za buduće inovatore, programere i IT-evce uopšte.

Teme predavanja:

MeteorJS – Za svakog po nešto, za nekoga sve, Nenad Pavlov

  • Šta je MeteorJS? Zašto je tako kul i ko je njemu to omogućio? U moru platformi za web razvoj ovo je priča o jednoj koja se posebno ističe.

Meteor za ljude i startupe, Marko Kažić

  • Ovo je priča o Meteoru kao tehnologiji, iskustvu sa Meteorom u realnom svetu. Na ovom predavanju Marko će nam prikazati rešenja nekoliko problema korišćenjem Meteora. Zašto je dobar za preduzetnike i programere koji žele brzo do funkcionalne aplikacije? Šta sve može i ko ga koristi.

Sponzori aprilskog DaFED-a su kompanijeVega IT Sourcing, Eton Digital.

Prijavite se na DaFED#42

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnuFacebook grupu, posetitefan stranicu ili ih pratite naTwitteru.

Predavači na DaFED#42 su:

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR