Septembar 11

U organizaciji DevProTalk foruma ove subote od 10 časova se okupljamo na Adi Ciganliji kod restorana Oaza i analiziramo stanje Interneta u zemlji i u svetu te donosimo odgovarajuće odluke kako bi integritet i kvalitet istog ostao na nivou (roštilj i pivo čisto usput).

Skup je odobrio i blagosiljao Stiven Hoking lično ispred Veća Starešina Interneta, a glasine da će biti donet i sam Internet su razlog više da ne propustite ovaj uzvišeni skup.

(Dakle dodjite da se ispričamo i uživamo u druženju na otvorenom dok još nije krenula ful jesenzima.:)

 U nastavku sledi saopštenje organizatora i mapa koja će vam pomoći da nam se pridružite. Rispekt za organizaciju i za prijatelje dogadjaja – Lav, Erste te careve iz Limunda koji će i najaviti nešto novo ovom prilikom.

Bezmalo 3 godina nakon prvog Devprotalk okupljanja, sa radošću vas zovem na prvi Devprotalk roštilj.

11.09 od 10 sati na Adi Ciganliji – mesto za roštilj kod restorana Oaza.

Zahvaljujući našim prijateljima i maloj angažovanosti moje malenkosti smo uspeli da napravimo otvoren dogadjaj u smislu da imamo rošilj majstora iz Leskovca i 35 kilograma mesa za sve goste ( 25 roštiljskog i 5 kg belog/5 kg ražnjića ).

U procesu sam u potrazi za prijateljskim pivom koji bi podržalo događaj, no sasvim sigurno ćemo imati i nešto za piće.

Što se tiče naših prijatelja koji su vegetarijanci, sasvim sam siguran da ćemo imati nešto i za vas (vegan friendly).

Blizu mesta okupljanje je i mesto za painball,kao i nekoliko igrališta za razne sporotve tako da ako bude zainteresovanih možemo i sagoriti koju kaloriju.

FB dogadjaj

DPT najava

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: Vukašin Stojkov