Digital Day 2011

20.04.

Digital Day 2011 će se održati 20. aprila 2011. godine u Beogradu. Ovaj događaj će ozvaničiti početak rada IAB Serbia asocijacije, uz podršku IAB Europe i IAB US. Teme o kojima će se govoriti su: display oglašavanje – kreativnost u digitalnom okruženju, social media marketing, search-engine marketing, online publishing, mobile advertising, transparentnost: merenje i istraživanje digitalnog tržišta, globalni online trendovi – pravac kojim se kreće Srbija…
 

Program

09.00-10.00 Registracija  
10.00-10.30 Gabrijela Stjepanović IAB Serbia
10.30-11.00 Alain Heureux IAB Europe
11.00-11.30 Jaroslaw Sobolewski IAB Poland/CEE
11.30-12.00 PAUZA ZA OSVEŽENJE  
12.00-12.30 Mark Gemesi Carnation
12.30-13.00 Aleksandar Krstić IQ Mobile
13.00-13.30 James Davis MTVNI
13.30-14.30 PAUZA ZA RUČAK  
14.30-15.00 Panel:
IAB u zemljama CEE
 
  Jaroslaw Sobolewski IAB Poland
  Janet Naidenova,
Justine Toms
IABulgaria
  Endre Somogyi IAB Hungary
  Ioana Anescu IAB Romania
  Jan Jilek IAB Croatia
  Moderator:
Alain Heureux
 
15.00-15.30 Andrew Felbert Nielsen Online
15.30-16.00 Tom Ollerton Skive.co.uk/IAB UK social
16.00-16.15 PAUZA ZA OSVEŽENJE  
16.15-16.45 Milana Glišić Unicast
16.45-17.15 Panel:
Digitalno tržište u Srbiji
 
  Rade Tričković Httpool Online Advertising
  Vladimir Aranđelović Direct Media
  Viktor Đorđević Media House
  Bojan Rendulić Fastbridge
  Ivan Jelić B92
  Jovan Protić Ringier Axel Springer
  Andrijana Mazinjanin Infostud
  Moderator:
Istok Pavlović
 
17.15-17.30 Uroš Ignjačević IAB Serbia

*Napomena: Ovo je preliminarna satnica programa namenjena lakšoj organizaciji posetilaca. IAB Serbia zadržava pravo da naknadno izvrši neophodne izmene i dopune.

Predavači

Alain Heureux, IAB Europe

Predsednik i CEO IAB Europe – evropske asocijacije za interaktivno oglašavanje koja zastupa 27 nacionalnih predstavnika u Evropi i 30 korporativnih članova među kojima su: Adobe, Alcatel-Lucent, BBC, CNN, comScore Europe, Ernst & Young, Gemius, Google, InSites Consulting, Microsoft Europe, Netlog, News Corporation, Nugg.ad,Nielsen Online, Yahoo!, Zanox i mnogi drugi;

Predsednik IAB Belgium;

Jaroslaw Sobolewski, IAB Poland

Generalni direktor IAB Poland i Regionalni menadžer za CEE pri IAB Europe čiji je član Upravnog odbora. Jaroslaw je zaslužan za veliki uspeh IAB Poland, najboljeg primera uspešne industrijske asocijacije koja je dala ogroman doprinos razvoju digitalnog tržišta Poljske. IAB Poland ima 158 članova i organizuje preko 30 stručnih događaja godišnje.

Aleksandar Krstić, IQ mobile

Aleksandar Krstić je Menadžer za Adriatic Regiju u kompaniji IQ mobile – vodećoj agenciji za mobilno oglašavanje u CEE i pružanje svih usluga u domenu mobilnog marketinga.

Sa 11godine profesionalnog iskustva u oblasti telekomunikacija i turizma, Aleksandar uspešno radi na formiranju i jačanju veza između brendova, agencija, medija i mobilnih operatera na tržištu mobilnog marketinga Jugoistočne Evrope. Pored toga, zadužen je za rukovođenje velikim klijentima u Austriji, sa kojima realizuje uspešne mobilne kampanje i asistira njihov regionalni razvoj.

Andrew Felbert, Nielsen Online

Komercijalni direktor za EMEA, Nielsen Online.  Andrew je u Nielsenu od 2006. godine od kada rukovodi globalnim klijentima i razvojem online proizvoda.

Andrew je specijalista za Site Centricmerenje posećenosti, ali njegov portfolio obuhvata i praćenje online i mobilniih oglašivačkih akcija, kao i društvenih medija. Od 2008. godne njegova nadležnost pokriva EMEA regiju, sa fokusom na tržišta u razvoju.

Tom Ollerton, Skive

Tom Ollerton je Senior Marketing Manager u kompaniji Skive, digitalnoj kreativnoj agenciji koja radi za klijente kao što su Nestlé, L’Oreal i Aviva. Među ostalim klijentima ove agencije se nalaze još i: COI, dunhill, Vauxhall, Lotus F1, London Fashion Week, Microsoft i Jordans.

Ličnoprofesionalno iskustvo ga je navelo da iskreno veruje u snagu društvenih medija i Tom je uveren da će njihova moć rasti preko svih naših očekivanja.

Márk Gémesi, Carnation Group

Sa 2 godine iskustva kao konsultant na projektima razvoja web sajtova, intraneta i CMS sistema za državne i komercijalne klijente, Márk je postao deo Carnation tima u oktobru 2007. godine gde sada obavlja funkciju TCCC account direktora. Od tog perioda on je bio angažovan na redizajnu sajtadjuice.hu (2009) i raiffeisen.hu (srebrna nagrade za funkcionalnost i sadržaj na eFesztivál 2010). Rukovodio je razvojem kompleksnih portala i promotivnih mikrosajtova, kao i projektima razvoja sajtova kao što su oldspice.hu (Procter&Gamble) i izradom kreativnog rešenja za kampanje većine FMCG klijenata (Coca-Cola, Procter&Gamble…). Márk je odgovoran za sve projekte za RED Coca-Cola od 2009., uključujući i dizajn, razvoj i implementaciju MSN agenta za coke.hu – RoboCoke.

Endre Somogyi, IAB Hungary

Endre je nosilac inicijative i jedan od osnivačkih članova IAB Hungary koji je već drugi mandat izabrani član Upravnog odbora zadužen za međunarodne komunikacije. Lider je radne grupe koja se bavi temama online targetiranja, kao i organizator IAB CEE workshop-ova. Aktivan je član internacionalne IAB zajednice i učestvuje u svim najvećim globalnim, evropskim i CEE IAB događajima i stručnim konferencijama.

Justine Toms, IAB Bulgaria

Justine se bavi online medijima i digitalnim marketingom od kasnih 90-ih. Predaje na New Bulgarian University i još nekoliko strukovnih škola u Sofia. Bavi se objavljivanjem stručnih radova, a objavila je čak 9 knjiga na temu online medija, web dizajna i digitalnog marketinga. Justine je lider Radne grupe za edukaciju i event-e pri IABulgaria.

Kotizacije

  • Cena kotizacije u pretprodaji do 3.4.2011. iznosi 5.000,00 Din ili 50,00 EUR za uplate iz inostranstva.
  • Redovna cena kotizacije od 4.4.2011. iznosi 6.500,00 Din ili 65,00 EUR za uplate iz inostranstva.

* Poručivanjem 3 ili više ulaznica, ostvarujete pravo na popust od 20%.

Ovde možete rezervisati vaše mesto.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR