Dizajn meetup — Photoshop i Adobe After Effects sa Peđom Rusićem i Markom Stanojevićem

16.03.2016.

Nakon nešto kraće pauze ponovo se okupljamo u sredu, 16. marta u Startit Centru.

Ovog puta predavači su Peđa Rusić i Marko Stanojević i plan je da nadoknadimo stvari koje smo malo zapostavili prošli put. Peđa će napraviti elemente u Photoshopu nakon čega će nam Marko pokazati kako da te elemente postavimo u After Effectsu i napravimo animaciju.

Sa AE sam se upustio jer sam hteo da svojim radovima (kako dizajnerskim stvarima tako i ilustracijama) dam malo života. Shvatio sam da se AE ne razlikuje mnogo od drugih Adobe programa i sve je krenulo samo od sebe. Znam da je učenje novog programa MEGA SMOR ali od toga treba napraviti igru, čim se tako pristupi učenju sve postaje zabava i ništa ne treba da Vas obeshrabri, posle kreativni deo sam dođe u krug zabave. Mene su dosta naučili online tutorijali i moja znatiželja koja me gura da eksperimetnišem, ali reprodukcija stvari je majka učenja (kao i rokovi).

I dalje delimo filozofiju da najbolje učimo zabavljajući se pa ako ste istomišljenici svratite na druženje sledeće srede. Prijavite se na formuevent i vidimo se 16. marta od 18č u Startit Centru.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR