Dream IT, Code IT

20.07.2012. – 30.07.2012.

DreamIT, CodeITUdruženje Studenata Tehnike Evrope BEST organizuje međunarodni letnji akademski kurs pod nazivom „Dream IT, Code IT“, u periodu od 20. do 30. jula 2012. godine u Nišu . Kursu će prisustvovati 25 studenata iz cele Evrope i još 15 studenata Univerziteta u Nišu. Učesnicima se daje mogućnost da prisustvuju akademskom kursu obrazovnog karaktera, u saglasnosti sa evropskim kreditnim transfer sistemom (ETC sistem).

 

Akademski deo kursa će se sastojati od predavanja na engleskom jeziku ili na srpskom uz simultano prevođenje, a biće realizovana od strane profesora Univerziteta u Nišu, predstavnika instituta i ministarstava, kao i drugih stručnih lica iz privrede. Pored toga, održaće se i radionice u okviru kojih će učesnici imati priliku da razviju svoju aplikaciju i primene teoretski stečeno znanje. Po završetku kursa učesnici će prezentovati svoje radove radi dobijanja sertifikata, kao dokaza o uspešno pohađanom kursu.

Tema kursa su mobilne aplikacije u okviru koje ćete podići nivo znanja o programiranju i softverskom dizajnu kreirajući mobilnu aplikaciju baš po vašoj želji, aplikaciju koja vam savršeno odgovara, kao i mnogih drugih oblasti kojima je zajednički cilj da kurs učine sastavnim delom razvoja savremenog društva.

Učestvovanje na ovom kursu predstavlja sjajnu mogućnost za upoznavanje ljudi iz raznih zemalja i različitih kultura, kao i za sticanje dugotrajnih prijateljstava nakon završenog događaja.

Prijavite se do 2. juna i budite deo ekipe od četrdesetoro studenata, sa kojima ćete krenuti u nezaboravnu i neočekivanu avanturu .

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR