Drugi GameUp — 30 domaćih igara i 8 sati besplatnih predavanja u Startit Centru

24.10.2015.

U subotu, 24. oktobra, zajedno sa studiom Mad Head Games, organizujemo drugi po redu GameUp, događaj posvećen domaćim kreatorima video igara, ovaj put sa znatno više prostora posvećenog indie developerima i bogatijim programom predavanja.

Prošle godine okupili smo više od 500 posetilaca u prepunom KC Gradu, igrale su se igre, gužvali smo se na predavanjima i uživali u pozitivnim vibracijama. Ove godine biće još bolje — 8 sati predavanja i izlaganja, kao više od 30 mesta za indie developere u najsvežijem prostoru u Beogradu, Startit Centru.

Kroz celodnevna predavanja čućemo domaće stručnjake koji će publici približiti gejm dizajn,koncept art,modelovanje i animaciju, kao i marketing  video igara.

Evo i agende:

12 -13h Aleksandar TomaševićEipix Entertainment — The Story Behind the HOPA Game Design

13 -13.30 Goran RajšićTabTale Serbia — Gejm ideje vredne razvoja

13.30-15.30 Milan Nikolić — Dizajn karaktera u industriji video igara

15.30-16.30  Saša Ristić KriegerMad Head Games — 3D modelovanje i ZBrush u filmskoj i gejming industriji

16.30-17.30 Ivan Stojković, Mad Head Games —2D animation breakdown

17.30-18.30 Damir ĐurovićReboot — Važnost marketinga, PR-a i networkinga za uspeh vaše indie igre

18.30-19-30 Pičevanje

Pored indie naslova i predavanja, posetiocima će biti na raspolaganju i retro gaming corner. Uz podršku domaćih gaming medija Play!zinea i KlanRura, svako će  moći da se uživa u kultnim video igrama na starim konzolama.

Prijavi svoju igru!

Ove godine, imamo mogućnost da posetiocima predstavimo 30 domaćih igara u cilju razmene utisaka i podele iskustava. Najboljih 5 timova prema glasovima publike, dobiće priliku da svoju igru predstave i vodećim ljudima na domaćoj gejming sceni i dobiju korisne savete i fidbek, kao i upoznavanje u cilju daljeg deljenja iskustava.

Pozivamo vas da prijavite svoju igru i time budete deo GameUpa. Obećavamo sjajan provod, odličan networking i mnogo pozitivne energije. Prijavite svoju igru ovde do 20. oktobra u ponoć putem ovog linka.

Poseti događaj!

Poseta događaju je besplatna — kako izlagačkom delu, tako i predavanjima, jedino što je potrebno je da se unapred registrujete na ovom linku.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR