Drugi Voxxed Days u Beogradu

28.09.2016. – 30.09.2016.

Tehnološka scena Srbije će od 28-30. septembra imati čast da u okviru VoxxedDays Belgrade konferencije ugosti i čuje profesionalce iz najvećih svetskih kompanija poput Amazona, Indiegogo-a, Pivotal-a, Google-a, IBM-a, RadHat-a, JetBrains-a, Yammer-a, Atlassian-a i mnogih drugih. Među njima će biti i čuveni Scott Amyx – jedan od 10 najboljih svetskih predavača u 2015. godini i dobitnik Cloud&DevOps nagrade za 2016, koji će i otvoriti konferenciju.

 

VoxxedDays konferencija se u Beogradu održava po drugi put, nakon što ju je prošle godine sam Devoxx prepoznao kao najveći, najkreativniji i najbolje organizovan Voxxed događaj. Ovo je savršena prilika za sve zainteresovane da se informišu o najnovijim tehnološkim trendovima i biznis praksama, kao i da ostvare nove važne kontakte sa preko hiljadu programera, preduzetnika, startup i tehnoloških entuzijasta iz celog sveta. Više o konferenciji pročitajte ovde.

Ako još uvek niste kupili kartu,  interesovaće vas da je HeapSpace zajednica koja organizuje konferenciju, rešila da nagradi sve koji ovog jula vredno rade daleko od morskih obala i osveži ih #VDB16HotJuly popustom od 80 evra na cenu karte.

Požurite: popust važi za prvih 50 karata kupljenih do 23. jula!

Mesto održavanja je BelExpo centar, a organizovane su čak četiri paralelne trake između kojih će učesnici moći da biraju u toku tri dana koliko konferencija traje. Neke od brojnih kompanija koje su podržale konferenciju su SevenBridges, Levi9, Endava, Novomatic, i mnoge druge.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR