e-biz 2013.

25.03.2013. – 27.03.2013.

e-bizKonferencija e-biz 2013. o e-poslovanju održaće se od 25. do 27.3. u zagrebačkom Hypo centru. Tema konferencije je široko područje e-poslovanja i ove godine obuhvatiće teme od zakonskih okvira, prakse u EU i regionalno, a naravno i u Hrvatskoj. Obradiće se teme o potrebnim elementima, uslovima, iskustvima ali i o zaštiti u sistema ePoslovanja (u trgovini, u proizvodnji, nabavci, prodaji, zdravstvu, upravi). 

Agenda

Konferencija se otvara uvodnim predavanjem o aktivnostima institucija (ministarstava, finansija, uprave, zdravstva, …) na uvođenju ePoslovanja u Hrvatskoj. Kao i ranijih godina i ove godine dolaze stručnjaci iz Europe a posebno ističemo:

  • eksperta za e-Račun Europske komisije .
  • eksperta UN/Cefact-a za e-Poslovanje ,
  • stručnjaci sa iskustvima i rješenjima za e-poslovanje i njegovu sigurnost.
  • te naravno domaći stručnjaci za primjenu ePoslovanja i sigurnost rada na Internetu

Tema konferencije je široko područje e-Poslovanja a obuhvaća automatizaciju svih procesa koji se tiču nabavke, naručivanja, isporuke roba i usluga u koje su uključeni proizvođači, dobavljači, kupci, logističari, banke i različiti posrednici u tim procesima. Uštede koje se postižu primenom ePoslovanja su već dobro poznate. Agrokor tvrdi da ostvaruje cca. 50 kn ušteda po e-dokumentu (narudžba, potvrda narudžbe, otpremnica, račun,,..). Pojavom Interneta i XML norme te uštede su još veće i dostupne i malim i srednjim poduzećima. Pozivamo informacijske posrednike da prezentiraju svoje usluge stvaranja i razmjene elektroničkih dokumenata.

Da bi se poslovanje moglo prenijeti s klasičnih metoda i medija (papir, telefon, telefaks, e-mail) na elektronički način, jedan od preduslova korišćenje zajedničkog kataloga roba i usluga za sve sudionike u razmjeni podataka i elektroničkih dokumenata. Treći dan (sreda) posvećen je rešenjima i iskustvima (eUprava, eZdravstvo, mobilno poslovanje, banke,…) a posebno sigurnost ePoslovanja na internetu.

Registracija

Više o cenama i načinu registracije možete pročitati ovde.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR