E-mportant

06.04.2012. – 12.04.2012.

e-mportantU Beogradu će se od 6. do 12. aprila 2012. godine realizovati projekat E-mportant, koji se bavi preduzetništvom, pripremom i edukacijom mladih o započinjanju sopstvenog biznisa u Srbiji. Ideja sa kojom je projekat pokrenut je da se kroz četvorodnevni seminar mladima predstave prednosti započinjanja biznisa, kao i da ih upoznamo sa svim osnovnim procedurama prilikom pokretanja poslovanja. Poslovne sfere koje će ove godine projekat pokriti su socialni biznis, e-poslovanje, agrobiznis i uslužne delatnosti.

 

Učesnicima seminara će na raspolaganje biće stavljena stručna pomoć, kao i znanja eksperata o finansijskim, pravnim, strateškim i marketinškim segnemtima pokretanja svog biznisa. Predavači na projektu su iz oblasti preduzetništva, kao i stručni savetnici u ovim oblastima, uspešni preduzetnici koji vode svoja poslovanja, asistenti Fakulteta organizacionih nauka, kao i državne institucije i nevladine organizacije koje se bave ovom temom. Najbolji tim će biti nagrađen, kao i najproaktivniji delegate koga će AIESEC nagraditi stručnom praksom.

Svečano otvaranje proketa će se održati 6. aprila na Fakultetu organizacionih nauka. Biće održano uvodno predavanje, otvoreno za sve zainteresovane studente. Sam projekat se realizuje u periodu od 9. do 12. aprila u prostorijama Opštine Vračar, gde će delegati imati priliku da se podrobnije informišu i edukuju na temu Start up-a. Projekat će pokriti sve aspekte poslovanja od ideje do realizacije i širenja biznisa. Poslednji dan je dan mentorstva gde će kompanije analizirati ideje delegata i sugerisati šta treba unaprediti, korigovati, kao i šta je dobro, a sta ne. Svečano zatvaranje će takođe biti održano na Fakultetu organizacionih nauka, gde će delegati dobiti sertifikate i imati priliku da prisustvuju Company Day-u u holu fakulteta.

Celu agendu možete pogledati ovde.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa

2 komentara

Tasa preduzetnik
03.04.2012. @ 17:49

> … asistenti Fakulteta organizacionih nauka, kao i državne institucije …

Ovi se baš razumeju u preduzetništvo 😀

04.04.2012. @ 23:29

🙂 i ja bih rekao 🙂 Inace sjajno vreme za pokretanje biznisa..


DODAJ KOMENTAR