e – Razvoj 2012

23.03.2012.

Konferencija e – Razvoj  2012 će biti održana 23.03.2012. godine u Beogradu u organizaciji Udruženja e – Razvoj. Cilj konferencije je da se kroz niz dobrih primera iz prakse i studije slučaja ukaže na benefite koje primena savremenih informatičkih rešenja donosi poslovanju.
 
Tema konferencije je „perspektiva daljeg razvoja Republike Srbije, kroz uspešne primere upotrebe informacionih tehnologija“, a učestvovaće predstavnici državnih, društvenih, privrednih, obrazovnih, medijskih i drugih subjekata koji su svojim radom na neki način uključeni u razvoj savremenih informaciono – komunikacionih tehnologija za potrebe države, privrede, obrazovanja, zdravstva, medijske promocije i drugih društvenih delatnosti. Nakon višečasovne diskusije nadamo se novim idejama koje će dovesti do unapređenja poslovnih procesa, edukacije i drugih oblika unapređenja sa ciljem stvaranja jačeg informacionog društva.

Konferencija će se održati u Svečanoj Sali Opštine Stari Grad, Makedonska 42, a zbog ograničenog kapaciteta prostora, maksimalan broj učesnika je 320.

Registracije

Da biste prisustvovali konferenciji potrebno je da se registrujete. Registracije se razlikuju u slučaju da ste:

Program

Više informacija o programu konferencije možete naći ovde. U slučaju da vas neka tema posebno zanima, ili ako želite da podelite lično iskustvo, to možete učiniti putem mail – a: [email protected]

Linkovi

Za sve dodatne informacije o konferenciji i radu organizacije, pogledajte zvanični sajt.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR