Po mesecu:  januar »    februar »    
Januar 23

Formular.rs - E-uprava od naopačkeCentar za razvoj interneta i Formular.rs organizuju okrugli sto: „Koliko još do elektronskog šaltera” u galeriji O3one, 23. januara od 12 časova, u okviru koga će biti održana i dodela nagrada za pobednike konkursa „Urgencija”. Učesnici okruglog stola će govoriti o razvoju e-uprave u Srbiji, mogućnostima da građani doprinesu ubrzanju ovih procesa, sa pogledom na iskustva iz regiona i Evropske unije.

Detaljnije »

Januar 23

BarCamp je još jedan u nizu izuzetno zanimljivih IT događaja koji se dešavaju u Zagrebu. Kako organizatori kažu “jedna od niza sličnih malih IT i web konferencija koje se održavaju širom sveta” desiće se 23. januara 2009. godine na Fakultetu informatike i računarstva (FER) u Zagrebu.

Detaljnije »

Januar 15Maj 1

Fakultet informacionalnih tehnologija i ove godine organizuje takmičenje FIT eMaster, koje predstavlja nadmetanje učenika IV razreda srednjih škola u Srbiji u izradi Web prezentacija i softverskih aplikacija. Nagrade će se dodeliti u dve discipline – za najbolju veb baziranu aplikaciju, i za najbolji vizuelni utisak. Prijavljivanje je već počelo, rok za predaju radova je 1. maj 2009. godine, a objavljivanje pobednika je zakazano za 9. maj 2009. godine.

Detaljnije »

Januar 28Januar 30

Centar za razvoj eUprave (Centre for eGovernance development for South East Europe – CeGD) organizuje seminar o eGovernment rešenjima za uspešan regionalni razvoj u Ljubljani od 28. do 30. januara 2009. godine.

Detaljnije »