Po mesecu:  februar »  mart »  april »    
Februar 17April 30

Web Fest je prvi regionalni festival sa ciljem promocije upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se od takmičarskog dela – glasanja za najbolje regionalne web projekte, kao i od promotivno-edukativnih aktivnosti… Svaki posetilac sajta može predložiti neograničen broj sajtova koji se svojim sadržajem obraćaju regionu (SR, HR, CG, BIH, MK, SLO).

Detaljnije »

April 7April 8

ASIT, zajedno sa Narodnom bankom Srbije, Ministarstvom finansija Republike Srbije, Udruženjem banaka Srbije i Privrednom komorom Srbije, kao i sa vodećim poslovnim bankama, organizuje devetu Konferenciju i Izložbu Technobank 2009 Banking Technologies. Konferencija će se održati 7. i 8. aprila 2009. godine, u Hotelu Continental u Beogradu.

Detaljnije »

Januar 31April 15

RAF Challenge je informatičko takmičenje sa zadatim temema na koje učenici srednjih škola treba da naprave aplikaciju – program ili prezentaciju. Radova na temu Univerzijade, Nikole Tesle, istorje računarstva, savremenih bežičnih komunikacija ili ekskurzije za pamćenje (!?) treba poslati najkasnije do 15. aprila 2009. godine, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Detaljnije »

Januar 15Maj 1

Fakultet informacionalnih tehnologija i ove godine organizuje takmičenje FIT eMaster, koje predstavlja nadmetanje učenika IV razreda srednjih škola u Srbiji u izradi Web prezentacija i softverskih aplikacija. Nagrade će se dodeliti u dve discipline – za najbolju veb baziranu aplikaciju, i za najbolji vizuelni utisak. Prijavljivanje je već počelo, rok za predaju radova je 1. maj 2009. godine, a objavljivanje pobednika je zakazano za 9. maj 2009. godine.

Detaljnije »

April 22April 24

E-Trgovina 2009Deveta međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju E-Trgovina 2009 će se ove godine održati od 22. do 24. aprila 2009. godine na Paliću. Cilj konferencije je upoznavanje privrednika sa aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja i mogućnostima da prikažu rešenja i iskustva primene u svom okruženju.

Detaljnije »