IZDVAJAMO

PREDSTOJEĆI DOGADJAJI

Škola veb novinarstva upisuje novu generaciju

27.11. – 12.02.

Škola veb novinarstva Udruženja novinara Srbije, Web Novinar, upisuje novu generaciju polaznika, a kurs će trajati tri meseca, od kraja novembra 2010. do februara 2011. Cilj škole je usavršavanje novinara, studenata novinarstva, PR i marketing profesionalca za rad u svetu novih medija. Škola je namenjena svima koji žele da postanu produktivniji i konkurentniji na tržištu rada uz pomoć veba i novih tehnologija.

Pogledaj najavu »

50 godina digitalnog računarstva u Srbiji

02.12.

Institut “Mihajlo Pupin”, Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo, Društvo za informatiku Srbije i Privredna komora Srbije organizuju svečani skup povodom navrsavanja 50 godina od proizvodnje prvog digitalnog racunara CER 10. Skup će se održati 2. decembra 2010. godine u Privrednoj komori Srbije, a u programu će učestvovati i ministarka Jasna Matić.

Pogledaj najavu »

Ispod haube “Exceptional Web Experience-a”

02.12.

U prostorijama računskog centra ETF-a se 2. decembra 2010. godine održava predavanje na kojem će biti razmotrene mnogobrojne opcije koje se nalaze ispod haube “Exceptional Web Experience-a”, aplikativni serveri, operativni sistemi, baze podataka, programski jezici, LDAP-i, veb zaštita, pretraga, rešenja za upravljanje dokumentima i rešenja za upravljanje veb sadržajem. Takođe će biti objašnjeno kako se iz Beograda baviti modernim IT tehnologijama i imati za klijente velike svetske kompanije.

Pogledaj najavu »

Job Fair 2010 u Nišu

03.12. – 04.12.

Treću godinu za redom Udruženja studenata tehnike Evrope  – BEST organizuje Sajam poslova i stručnih praksi – Job Fair, koji će se održati u holu Elektronskog fakulteta u Nišu 3. i 4. decembra. Ovaj događaj se organizuje kako bi se studentima omogućio kontakt sa predstavnicima kompanija i olakšalo prevazilaženje problema pri traženju posla i stručne prakse.

Pogledaj najavu »

Cisco Expo 2010

07.12. – 08.12.

Jubilarna deseta Cisco Expo konferencija će se održati 7. i 8. decembra 2010. godine u hotelu HYATT Regency u Beogradu. Namenjena je profesionalcima iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji i Crnoj Gori, i ove godine se održava pod sloganom “Kolaboracija i virtuelizacija bez granica“.

Pogledaj najavu »

East Weekend Festival 2011

07.05. – 08.05.

East Weekend Festival 2010Udruženje građana „Istok“ iz Bora, organizuje 7. i 8. maja 2011. godine u Boru regionalni radno-prijateljski susret internet korisnika koji imaju svoje web sajtove/blogove, kao i korisnika Twittera i Facebooka pod nazivom East Weekend Fest. Očekuje se pravi regionalni skup intetnet entuzijasta, prema uzoru na starijeg brata – BlogOpen, a mi pohvaljujemo organizatore što su aktivnosti na organizaciji i promociji događaja počeli celih devet meseci pre datuma početka događaja.

Pogledaj najavu »

KOM 2010

29.11. – 01.12.

KOM 2010 – konferencija o elektronskim komunikacionim tehnologijama i normama u informatici održava se od 29. 11. do 1. 12. 2010. godine u Opatiji (Hrvatska) u organizaciji Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Primorsko-goranska županija i firma CASE. Teme ove konferencije su Mreže i mrežne tehnologije, Komunikacijske i Internet usluge, i Sigurnost i zaštita.

Pogledaj najavu »