Po mesecu:  mart »  april »
Decembar 6Maj 1

Fakultet informacionih tehnologija – FIT, Univerzitet „METROPOLITAN” u Beogradu, organizuje republičko takmičenje METROPOLITAN TALENTI za učenike IV razreda srednjih škola u Srbiji. Ovo je prilika za talentovane učenike da dođu do stipendija za studije po evropskim i američkim programima. Učenici se takmiče za nagrade u šest kategorija, do 1. maja 2010. godine, nakon čega će uslediti dodela nagrada.

Detaljnije »

Mart 5Maj 1

Create the Future je takmičenje u izradi multimedijalnih prezentacija namenjeno učenicima osnovnih i srednjih škola iz cele Srbije koje po treći put u našoj zemlji organizuje Siemens pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Republike Srbije i Sekretarijata za obrazovanje Grada Beograda.
Detaljnije »

Mart 20Jun 6

Udruženje novinara Srbije organizuje jedinstvenu školu veb novinarstva, kurs WebNovinar, koji se sastoji od 96 interaktivnih predavanja i praktičnih vežbi koje pokrivaju najvažnije teme potrebne za razvoj karijere novinara u novim medijima. Kurs će se održavati vikendima, od 20. marta do 6. juna 2010. godine i namenjen je novinarima, komunikolozima, studentima novinarstva i PR profesionalcima. Ove godine kurs podržavaju USAID i IREX.

Detaljnije »

April 19April 23

Ovogodišnja WinDays konferencija se održava u Rovinju (Hrvatska) od 19. do 23. aprila 2010. godine, i sastojaće se od dve konferencije – WinDays 10 Technology (fokus na tehnologiju iz Microsoft kuhinje) i WinDays 10 Business (bavi se poslovanjem, sa posebnim fokusom na startupove).

Detaljnije »

Februar 18
Februar 23
Februar 25
Mart 9
Mart 23
April 6
April 20
Maj 4

Extreme d.o.o.Firma Extreme, domaći prodavac licenciranog softvera poznatih softverskih kuća, organizuje i 2010. godine u Beogradu nekoliko radionica koji za cilj imaju prezentovanje mogućnosti mahom Microsoft rešenja namenjenih korporativnom poslovanju. Ključne reči će i ovog puta biti upravljanje dokumentacijom, CRM, ERP, a za kraj se sprema i još jedna prezenacija NOD32 antivirus rešenja.

Detaljnije »

April 21April 23

Na Paliću će se od 21. do 23. aprila 2010. godine odžati 10. jubilarna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju. Cilj konferencije je upoznavanje privrednika sa aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja i mogućnostima da prikažu rešenja i iskustva primene u svom okruženju. Detaljnije »

April 22

Kompanija Arrow ECS d.o.o. Beograd u saradnji sa svojim vendorima i domaćim partnerima po drugi put organizuje Info Security Day u Srbiji, koji će se održati 22. aprila 2010. godine u Grand Casinu u Beogradu. Info Security Day je događaj koji ima za cilj da predstavi kompanije lidere u oblasti bezbednosti IT sistema i njihova rešenja, koja omogućavaju povećani stepen sigurnosti podataka, mrežne i softverske infrastrukture u poslovom okruženju.

Detaljnije »

Maj 14

Pavlovic consultingSoftverska kuća „Pavlovic Consulting d.o.o“ organizuje Seminar „Projektovanje Informacionih Sistema pomoću UML-a i uspešno upravljanje IT Projektima“, 14. Maj 2010. godine u Beogradu. Kurs je namenjen projektantima softvera, šefovima IT odeljenja, kao i ostalim učesnicima u izradi softvera, studentima fakulteta na kojima se uči informatika.

Detaljnije »

Jun 9Jun 10

Nakon prošlogodišnje konferencije iFRONT koja je donela pravo osveženje na domaćoj sceni i pružila priliku da ovdašnja publika čuje aktuelne strane predavače, drago nam je što možemo da najavimo konferenciju iFRONT 2010, koja će se održati od 9. do 10. juna 2010. godine. I ove godine osnovne teme će takođe biti vezane za Web, kao novu biznis platformu i moćnu marketinšku i PR alatku.

Detaljnije »

Septembar 28Septembar 29

U Zagrebu će se 23. i 24. marta održati Web Market konferencija o internet trgovini i internet poslovanju. Ove godine će konferencija imati regionalni karakter. Detaljnije »