Po mesecu:  jun »  jul »
Jul 2Jul 3

U organizaciji Autonomnog centra (ACT) i Hrvatske udruge Linux korisnika (HULK) u Čakovcu (Hrvatska) će se i ove godine održati Slobodni festival, 2. i 3. jula 2010. godine. Prava je šteta što u Srbiji ove godine nije održan ni jedan veći događaj koji se bavi slobodnim softverom (iFront OpenSource je otkazan), te ukoliko vas ove teme interesuju – Detaljnije »

Jul 5Jul 30

EdIT je događaj, koji ComTrade IT Solutions and Services organizuje svakog leta, početkom jula meseca, u 3 različite države – Sloveniji, BiH i Srbiji. U Srbiji se EdIT organizuje u Beogradu i Kragujevcu. Cilj ove letnje škole je upoznati se sa najnovijim tehnologijama rada u nekom od programskih jezika, naučiti više o životnom ciklusu razvoja softvera, razvoju aplikacija, saznati više o načinu vođenja projekta, o njegovoj realizaciji od početka (pisanja dokumentacije) do kraja (testiranja i implementacije), a sve to uz pomoć timskog rada bez koga je nemoguće ostvariti postavljene ciljeve.

Detaljnije »

Septembar 28Septembar 29

U Zagrebu će se 23. i 24. marta održati Web Market konferencija o internet trgovini i internet poslovanju. Ove godine će konferencija imati regionalni karakter. Detaljnije »