Druge po redu FONKLAME prikazale su nam kako studenti mogu uspešno da se organizuju. Zahvaljujući FON-ovom centru za razvoj karijere i pod dirigentskom palicom Jelice Milisavljević, studentima je priređeno jedno sjajno veče.

 

Okupljene je najpre pozdravio PR Fakulteta organizacionih nauka Marjan Nikolić koji je doprineo  pozitivnom duhu večeri svojim kraćim govorom.

Ono po čemu će se najviše pamtiti jeste odlično predavanje profesora Dragana Varagića koji je predstavio veliki spektar noviteta iz oblasti online marketinga te prikazao najnovije trendove u svetu. Pravi kuriozitet predavanja predstavlja ponuda za posao kompanije MadNet i njihovog direktora Nenada Orlića! Odličan način predstavljanja poslovne ponude direktno potencijalnim kandidatima.

Nakon predavanja dočekao nas je kraći blok domaćih reklama, koji je izazvao smeh u publici, ali se stekao utisak da su neke domaće reklame takođe zaslužile da se nađu u izboru.

Pauzu smo svi jedva čekali, jer je tada bilo i organizovan izbor za najbolju fotografiju na foto konkursu, gde je bilo pet zanimljivih radova. Uz lagani koktel, pod pokroviteljstvom Doncafe i Coca Cole,  vreme je brzo prošlo do najboljeg dela ove večeri.

Blok stranih reklama je zaista odlično bio selektiran čemu u prilog govore spontani aplauzi kao i  želja publike da odgleda dodatnih 20 minuta reklama u trećem bloku.

Svi koji su ostali do samog kraja, a to su pravi ljubitelji reklama, sa osmehom su napustili salu, jer pored toga što su uživali u tročasovnom programu pomogli su i svojim prilozima domu za decu bez roditeljskog staranja „Dragutin Filipović Jusa” kome su bile posvećene ove FONKLAME.

Organizacija celog događaja je bila na visokom nivou, tako da osim početnog kašnjenja od 15 minuta i blage promene agende u hodu, nije bilo nikakvih problema, te stoga čestitamo organizatorima na dobro obavljenom zadatku.

Jovan Milićević (Prokka)

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: Vladimir Trkulja