Forum naprednih tehnologija – Niš

13.10.2015. – 14.10.2015.

Forum posvećen naprednim tehnologijama održaće se sutra i preksutra na Elekronskom fakultetu u Nišu, a kao glavne ciljeve foruma, organizatori ističu povezivanje obrazovnih institucija sa proizvodnim firmama u sektoru naprednih tehnologija, stvaranje uslova za uspostavljanje lanaca snabdevača velikih kompanija prisutnih u lokalnoj zajednici i sektora MSP-a kroz direktne kontakte, kao i profesionalna orijentacija i prezentacija mogućnosti obrazovanja u sferi elektronike, mašinstva i IT-a.

Tokom foruma biće održana tri panela na aktuelne teme iz oblasti poslovanja i naprednih tehnologija kao i sajam zapošljavanja i stručne orijentacije koji organizuje niška filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Organizatori ovog foruma su Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Grada Niša, u partnerstvu sa Regionalnom privrednom komorom NišElektronskim fakultetom Univerziteta u NišuNacionalnom službom za zapošljavanje – filijala Niš, iKlasterom naprednih tehnologija NiCAT pod pokroviteljstvom Telekoma Srbija.

Forum naprednih tehnologija održaće se 13. i 14. oktobra u holu Elektronskog fakulteta, a svoje učešće je potvrdilo 41 kompanija, 15 obrazovnih institucija i nekoliko investitora.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR