Februar 14

Konferencija o internet oglašavanju FuturAd
U Sheraton hotelu u Zagrebu, 14. februar.

Sheraton Hotel u Zagrebu bit će poprište Konferencije o internet oglašavanju FuturAd, 14. veljače 2008. godine, na kojoj će predavati vodeći svjetski stručnjaci i gdje će po prvi puta u Hrvatskoj gostovati Joao Cabral, Online Sales & Operations Manager – EMEA New Markets, Google.

 

Vjerujemo da će se znanje Googleovog tima barem djelomično prenijeti na sve polaznike konferencije, a da je ovo stvarno jedinstvena prilika koju se ne smije propustiti dokazuje i činjenica da će nakon prošlogodišnjeg prvog dolaska u Hrvatsku, to ponoviti i pionir internet marketinga i jedan od osnivača digitalne industrije u Velikoj Britaniji Danny Meadows-Klue, DSC, koji nas je sve na prošlogodišnjem FuturAdu impresionirao količinom znanja i entuzijazmom.

Danny će ove godine biti svojevrsni moderator konferencije, te će dati uvod u sva 4 bloka konferencije (SEM, sponzorirani sadržaji, banneri, ostalo), dok će nakon njega glavnu riječ imati lokalni oglašivači s konkretnim primjerima iz prakse. Središnje predavanje rezervirano je za glavnog gosta, koji nam dolazi iz Google-a, najvećeg svjetskog (ne samo internetskog) branda i najbrže rastuće kompanije u posljednjih 10 godina. Google je primjer uspjeha internetskog oglašavanja na globalnoj razini i glavni pokretač te industrije diljem svijeta.
Glavna tematika konferencije:

* Uvid u sve oblike Internet oglašavanja i trendove u Internet oglašavanju
* Trendovi u svijetu i specifičnosti Hrvatske i regionalnog okružja – osim teoretskog dijela i uvoda u svaku tematiku, na konferenciji će se govoriti i o stvarnim poslovnim ljudima, tj. o njihovim modelima oglašavanja na Internetu kroz praktične case studije
* Kako maksimizirati uložena sredstva u Internet oglašavanje – naglasak cijele konferencije se stavlja na efikasnost
Zvanični sajt konferencije: http://www.futurad.net/index.html

Share and Enjoy:

Tags: , ,