Mart 24Mart 25

U Zagrebu se 24. i 25. marta održava konferencija o interaktivnom marketingu FuturAD.  Konferencija će se održati 24.marta u konferencijskom centru Hypo Expo u Zagrebu, dok će se FuturAD Akademija o internet marketingu održati idućeg dana, 25.marta 2010.

 

Na konferenciji će biti prezentovani najnoviji svetske trendovi i perspektiva internet oglašavanja kroz predavanja, diskusije i analizu case study-a poznatih brandova. “Trendovi u marketingu i digitalnim medijima u 2010.” tema je predavanja koje će održati Kevin Anderson iz The Guardiana.

O “Kreativnosti i učinkovitosti u digitalnom oglašavanju” govorit će Johan Ronnestam, jedan od najuspješnijih svjetskih stručnjaka za digitalni marketing, koji je vodio globalne kampanje za brendove poput Adidasa, MTV-a, Nokije, Toyote, BMW-a, Ikee, Beckersa i mnoge druge. Studije slučaja najučinkovitijih digitalnih kampanja na svijetu prezentirat će nam predstavnici Coca-Cole (Attila Weisz), Marsa (Andres Kangur) te Volva (Lukas Dohle).

U sklopu konferencije održat će se i panel-rasprava na temu “A gdje smo mi?”, gdje će domaći stručnjaci govoriti o aktualnim zbivanjima, stanju i mogućim smjernicama razvoja internetskog marketinga u Hrvatskoj.

Sudionike FuturAD Akademije međunarodno priznati trener James Matthewson polaznike će naučiti sve o integriranim online i offline marketinškim kampanjama u sklopu predavanja na temu “Multikanalnog oglašavanja”.

Program

Potvrđeni predavači za prvi dan:

Kevin Anderson, The Guardian UK, urednik bloga britanskog Guardiana

Attila Weisz, Coca-Cola, Manager za digitalni marketing za Alpsko-Jadransku poslovnu jedinicu

Lukas Dohle, Volvo, Voditelj za društvene medije i direktnu komunikaciju (Švedska)

Johan Ronnestam, Ronnestam.com, Direktor i osnivač

Andres Kangur, Mars, Direktor marketinga

Petr Pištělák, Jedini češki menadžer s tri zlatna Effieja

Tomas Koska, Microsoft, voditelj online sektora za centralnu i istočnu Europu

Predavač na akademiji „Multikanalni marketing“ – planiranje, isporuka, praćenje i mjerenje online i offline marketinških kampanja:

James Matthewson (UK), Predavač i osnivač agencije My Digital JAM

Kotizacije i prijave

Rana registracija do 28. februara 2010.

Konferencija: 1.600 kn

Akademija: 1.600 kn

Konferencija i Akademija: 2.800 Kn

Kasna registracija od 1. marta 2010.

Konferencija 2.000 kn

Akademija 2.000 kn

Konferencija i Akademija 3.650 kn

U navedene cijene nije uračunat PDV (23%).

Korisni linkovi

Zvaničan sajt konferencije

Share and Enjoy:

Tags: , ,

Autor: Jelena Rakić