Future Leaders Forum

13.03.2013. – 17.03.2013.

Future Leaders Forum će se održati u Domu omladine od 13. do 17. marta, a podrazumeva radionice, debate i predavanja na teme iz trenutno najaktuelnijih oblasti. Forum budućih lidera ima ideju da istakne značaj modernog poslovanja u 21.veku. Ovaj projekat podstiče učesnike na koncept Life Long Learning-a. Projekat se sastoji od IT Forum-a, Start Up Forum-a, HR Forum-a i PR Forum-a. 

Studenti će imati priliku da se upoznaju sa HR procesima u velikim kompanijama, mogućnostima koje IT kompanije pružaju, pozicioniranjem marketinga kao bitne sfere poslovanja, temom preduzetništva, kao i svim potrebnim informacijama o pokretanju sopstvenog biznisa. Sve aktivnosti u sklopu projekta će imati za cilj direktno testiranje veština i znanja delegata, ali i pružanje potrebne pomoći za razvoj i unapređivanje sebe kroz navedene oblasti.

Program Future Leaders Foruma

Agenda foruma

1. Lead up – 09. marta  održaće se najava same konferencije Future Leaders Forum koji će se realizovati u Domu Omladine. Takođe, istog dana ćete imati priliku da prisustvujete konferenciji za štampu, nakon koje će se biti podela Case Study-ja od strane naših partnera.

2. Case Study Challenge – Timovi mladih ljudi će odgovoriti na zahteve poslovnih studija slučaja u sastavu svakog foruma i u saradnji sa studentima iz inostranstva. Partneri projekta definišu izazove, daju dodatne smernice za njihovo rešavanje i ocenjuju rešenja timova. Studenti će imati dve nedelje da realizuju zadatu studiju slučaja, a predstavljanje njihovih rešenja i proglašenje pobednika biće 23. marta.

3. Konferencija – U trajanju od četiri dana gde će svaki dan će biti posvećen jednoj od tema foruma.

4. Meet the partners Day – Učesnici će imati priliku da kreiraju radionice kroz koje će direktno testirati veštine i znanja delegata. Druga aktivnost namenjena je diskusiji između predstavnika kompanija i delegata gde će kompanije imati mogućnost da upoznaju studente sa svojim načinom poslovanja. Meet The Partners Day je ujedno i poslednji dan konferencijskog dela projekta.

5Svečano zatvaranje – Predstavljanje svih prijatelja projekta, kao i analiza postignutog samog Future Leaders Foruma-a.

6. Dodatne aktivnosti – Svaki od projekata, pored konferencijskog dela, podrazumeva i dodatne aktivnosti o kojima će učesnici biti blagovremeno obavešteni.

Registracija

Učešće je besplatno.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR