Global Talent Day

15.10.2016.

Ukoliko si spreman da radiš na sebi I na svom daljem profesionalnom planu zgrabi priliku već sada.
Global Talent Day – događaj na kojem ćeš već 14.10.2016. preuzeti budućnost u svoje ruke i izazvati sebe za napredovanje. 

Ukoliko posetiš događaj imaćeš priliku da čuješ sve što te zanima o stučnim praksama u inostranstvu  I to od studenata koju su bili na istim, njihova iskustva I uticaj same prakse na njih I njihov dalji život, mnoge govornike
Ono što ovaj događaj čini posebnim jeste I predstavljanje kompanije Delhaize Serbia koja zajedno sa AIESEC-om šalje dva studenta na praksu u inostransvo.

Iskoristi priliku I budi ti baš ta osoba koju ćemo poslati na praksu u sklopu programa Global Talent.

Takođe, kompanija Delhaize Serbia organizuje radionice na kojima mozeš prisustvovati stoga ugrabi svoje mesto I prijavi se za radionice na ovom linku .

Global Talent su stručne plaćene prakse koje ti pružaju mogučnost primene do sada stečenog teorijskog znanja tokom studiranja, kao I rad u internacionalnom timu, pritom stičući novo relevantno iskustvo koje će te kasnije izdvojiti iz mase na tržištu rada.

AIESEC je najveća studensta organizacija vođena od stane mladih. Postoji u preko 120 zemalja I svojim delovanjem nastoji da razvija liderstvo kod mladih kao I da podstiče aktivan doprinos mladih u ispunjenju ljudskog potencijala.

Vidimo se u petak 14.10.2016, profesorska sala, Ekonomski fakultet, sa početkom u 16h.

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR