Septembar 18

U četvrtak, 18.septembra u hotelu Šumadija u Beogradu biće održana Godišnja konferencija korisnika Primavera softvera 2008, koju organizuje Centar za upravljanje projektima – CPM. Ova konferencija ima za cilj povezivanje svih koji se u našem regionu bave upravljanjem projektima, ili žele da postanu šampioni u ovoj oblasti.

 

Centar za upravljanje projektima već deset godina promoviše profesiju upravljanja projektima praktičnom metodološkom obukom, implementacijom savremenih softverskih rešenja i pružanjem konsalting usluga na projektima i neprikosnoveni je lider regiona u ovoj oblasti.

Pored predstavljanja najnovijih proizvoda kuće Primavera, učesnici će moći da čuju i prezentacije lokalnih stručnjaka, koji poseduju bogato iskustvo u realizaciji investicionih i razvojnih projekata, kako u zemlji, tako u inostranstvu.

Korisnici će, tokom događaja, biti u prilici da upoznaju predstavnike drugih firmi, da ostvare brojne poslovne kontakte, ali i da potraže odgovore na pitanja vezana za svakodnevne poslovne izazove.

O detaljima konferencije, prijavama, sadržaju i učesnicima možete se obavestiti na telefone: 011/313 07 03, 313 07 04

Tags: ,

± Interesantno?  
 Loading …