Novembar 3Novembar 4

IT sektor kompanije Mozzart ove godine u okviru sajma poslova „JobFair 08 – kreiraj svoju budućnost“, koji će se održati 3. i 4. novembra, organizuje takmičenje u programiranju sa vrednim nagradama. Potrebno je implementirati AI (artificial intelligence) program koji igra Gomoku (igra tipa XO u kojoj je potrebno spojiti 5 simbola u nizu). Pravo da učestvuju imaju samo studenti univerziteta u Srbiji, koji će to moći da dokažu davanjem na uvid indeksa sa overenim semestrom ili potvrdom o studiranju, na samom sajmu.

 

Programi će se takmičiti međusobno. Takmičenje će se odvijati oba dana sajma na štandu S.K.Mozzart sa početkom u 15 časova. Programi će se međusobno takmičiti prvog dana sajma po liga sistemu, a drugog dana po kup sistemu i autori najbolje rangiranih programa dobiće vredne nagrade.

Nagrade:
1. Apple Mac Book
2. Samsung i900 Omnia
3. Apple IPod

Kandidati čiji se radovi učine zanimljivim IT stučnjacima-a S.K.Mozzart biće pozvani da obiđu IT sektor u okviru manifestacije „Mozzart & You Day“ gde će se upoznati sa okruženjem u kome radi IT sektor, metodologijama razvoja softvare-a, tehnologijama koje se koriste pri razvoju i samim informacionim sistemom.

Svi kandidati koji budu predali rad dobiće na poklon Mozzart Anti Stress lopticu.

Programe treba poslati na e-mail adresu: gomoku@mozzartbet.com najkasnije do 30. oktobra 2008. do ponoći. Treba da pošaljete vaš program u izvršnom formatu sa izvornim kodom, sa vašim imenom, prezimenom, fakultetom koji studirate, brojem indeksa i brojem mobilnog telefona.

Propozicije turnira

Više o turniru saznajte na sajtu JobFair-a.

Share and Enjoy:

Tags: , ,

± Interesantno?  
 Loading …