How to Web Belgrade 2011

16.06.2011.

How to Web Belgrade konferencija o internet preduzetništvu održaće se 16. juna 2011. u Beogradu u Kulturnom Centru Grad, gde će okupiti 10 domaćih i stranih predavača, uspešnih preduzetnika i investitora, koji će govoriti o svojim iskustvima u pokretanju i finasiranju startap poduhvata, mogućnostima i izazovima  za uspeh onlajn biznisa u Srbiji i svetu. 

How to Web unosi svež, savremeni koncept događaja u Srbiju i daje priliku mladima da se upoznaju i povežu sa preduzetnicima koji su postigli značajne uspehe u internet industriji i od njih nauče koje su veštine, znanja i osobine potrebni da se realizuje ideja, okupi tim, osmisli poslovni model i dođe do investicije.

How to Web Belgrade je:

  • Jedinstvena prilika da se iz prve ruke informišete o procesu osmišljavanja, pokretanja i vođenja uspešnog startup biznisa
  • Veoma dinamičan događaj u kome se tokom svakih 90 minuta održavaju tri predavanja, koja prati pola sata pauze za networking. U toku konferencije biće organizovano i takmičenje startup ideja.
  • Opuštena, otvorena atmosfera za učenje,  stvaranje poslovnih kontakata i razmenu ideja
  • Znanje, informacija i inspiracija, podsticaj radoznalosti i ohrabrivanje na akciju i realizaciju održivih poslovnih ideja.

 

Konferencija je namenjena studentima, veb preduzetnicima, developerima i dizajnerima, profesionalcima u oblasti novih medija i svima koji žele da započnu biznis zasnovan na novim tehnologijama ili da ulažu u takve poslovne poduhvate.

Potvrdjeni predavači

Zvanični sajt → howtoweb.rs

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR