HP Discover konferencija u Beogradu

27.03.2012.

U susret desetogodišnjici poslovanja u Srbiji, kompanija HP je najavila konferenciju HP Discover koja će se održati 27. marta 2012. godine u hotelu „Continental“ u Beogradu. HP Discover je najvažnija godišnja konferencija kompanije HP koja je pre dva meseca održana u Beču, a sada će biti održana i u Beogradu. Na konferenciji se očekuje preko 400 posetilaca uključujući korisnike, partnere, konsultante, novinare i naravno rukovodioce i eksperte iz same kompanije.

 

Tokom konferencije prisutni će, od vodećih HP stručnjaka, moći da čuju o najnovijim HP rešenjima i uslugama, kao što su optimizacija informacija, cloud computing rešenja, trendovi u oblasti mrežne opreme, novim softverskim rešenjima, novoj generaciji HP ProLiant servera, novostima u oblasti personalnih računara, kao i grafike i štampe, jednom rečju HP će na Discover konfernciji u Beogradu predstaviti kompletan portfolio namenjen svim vrstama preduzeća, sa posebnim akcentom na rešenja namenjena velikim poslovnim sistemima i vladinim institucijama.

Konferencija će imati dva dela, jedan na kome će kroz predavanja biti poredstavljene HP rešenja, proizvodi i usluge koji omogućavaju korisnicima da brže ostvare prihode, da smanje troškove nabavke i implementacije, da brže i fleksibilnije reaguju na poslovne promene i da smanje rizike. Dok će u drugom, demo delu delu uživo biti prikazana neka od rešenja koja će biti predstavljena na predavanjima.

Agenda

Uskoro na http://www.hpdiscoversrbija.rs/agenda.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa

2 komentara

Djordje
27.02.2012. @ 13:43

Gde mogu da se nadju uslovi prisustvovanja konferenciji i agenda.
S postovanjem.
Djordje

Pedja
01.03.2012. @ 21:01

DODAJ KOMENTAR