Septembar 25

Konferencija kompanije IDC o globalnim rešenjima za maloprodaju u centralnoj i istočnoj Evropi 2008. usmerena je na najnoviju strategiju i razvoj tehnologije zahvaljujući kojima se menja budućnost maloprodaje u Bugarskoj, Grčkoj, Rumuniji, Srbiji i Poljskoj. Na konferenciji, 25. septembra u Hotelu Hyatt u Beogradu, biće prikazani najnoviji proizvodi i informatička rešenja, “smart” kartice, načini plaćanja, proizvodi tipa “RFID” i zaštitne aplikacije.

 

Konferencija “IDC/Global Retail Insights CEE Retail Solutions Roadshow 2008“ će okupiti najveće maloprodajne kompanije koje će razmeniti ideje i iskustva, sa ciljem da se unapredi sektor maloprodaje u pomenutim zemljama.

Na konferenciji kompanije IDC, između ostalih, predstaviće se i Ivano Ortis, direktor za istraživanja u regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), Global Retail Insights, IDC.

Ovaj događaj posebno je osmišljen za:

Vrhunske regionalne i lokalne prodavce: izvršne direktore, direktore za sektor informacija, informatičke menadžere, rukovodioce za upravljanje robom, marketinške direktore, direktore prodaje, direktore za strategiju prodaje robe u prodavnicama/distribuciji, direktore za elektronsku prodaju, rukovodioce za korporativnu strategiju, direktore za snabdevanje

Snabdevače robom široke potrošnje

Medije koji prate sektore finansija, maloprodaje, informatike i telekomunikacija, kao i dnevne novosti

Više o konferenciji na adresi: www.idc-cema.com

Tags:

± Interesantno?  
 Loading …