INAT samit 13. i 14. aprila u Beogradu: Inovacijom do uspešnog IT poslovanja

12.04.2018. – 15.04.2018.

Na INAT samitu 13. i 14. aprila u Beogradu umrežavajte se sa najboljim programerima,  marketarima i stratezima. 

Kako definišemo uspeh?

Imamo li pravu viziju kako bi on izgledao? Da li znamo strategiju i plan za njegovo ostvarenje? Koja je trenutna slika IT poslovanja u Srbiji? Koliko je taj uspeh realan u domaćim uslovima?

Da li smo dovoljno umreženi sa stručnjacima iz ovih oblasti? Koja su svetska predviđanja i kako ona utiču na naš region?

Jedna stvar je sigurna: uspeh nije ni malo jednostavno postići, ali su ga svi željni. On utiče na nas prilično lično i ulazi u naše najintimnije prostore. Tu nema sakrivanja i odlaganja, uspeh poziva na punu borbenu gotovost.

Uspeh zahteva konstatnu posvećenost i vreme, jer inače nema razloga da postoji. Da bismo se sa njim suočili potreban je adekvatan stav.

I to je to.

Taj stav se mora izgraditi, a u našim uslovima on postaje inat pa idemo napred uprkos preprekama na putu.

Posle godinu dana opet se nalazimo na istom mestu: ponovo se podsećamo na INAT koji nam je potreban da bismo išli u korak sa uspehom. INAT samit je evoluirao i sada nas uči konceptu da je svaki uspeh put. Reč je o procesu koji počinje od e-migracije do digitalne transformacije.

Na INAT samitu 13. i 14. aprila u Beogradu umrežavajte se sa najboljim programerima,  marketarima i stratezima.

Naučićete ključne stvari o primeni veštačke inteligencije, blokčejna ili IoT-a u biznisu, o stvaranju jednistvenog mindseta kada je reč o IT poslovanju, o tome koje su veštine IT profesionalaca u EU najtraženije, o tome kako nastaje napredna inženjerska kultura u kompanijama, kao i kako motivisati mlade već od 16. godina na IT preduzetništvao.

Ove godine INAT je za vas pripremio brojne govornike koji su profesionalci u svom poslu i cilj je da prenesu što je moguće više znanja i iskustva iz IT oblasti.

Silviu-Tudor Serban, osnivač Helios Vision će nam govoriti o primeni veštačke inteligencije u biznisu, Deni Krid je savetnik za transformaciju IT kompanija i dobitnik nagrade za prodajni učinak na svetskom nivou po licenci Brajana Trejsija.

Zatim tu je Lazar Džamić, kreativni strateg i professor na Fakultetu za medije i komunikaciju, koji će govoriti o evoluciji marketinškim porukama koje dopiru i do ljudi i do mašina.

Takođe, Moše Sarfati je finansijski savetnik i osnivač fonda Krypton Venture Capital.

Činjenica je da ovaj put nema krajnju destinaciju i da nas svaki uspeh samo motiviše na inovaciju i na nove izazove.

Kada proširimo svoje vidike, mi doživimo promenu u potrebnoj trasformaciji:  prihvatimo trenutno i usvojimo novo kako bismo shvatili dugoročnost procesa i bolje razumeli budućnost.

Vreme je budemo odlučni i pokažemo svoj stav, a mi vam nudimo INAT kao rešenje:

Obezbedite svoju kartu na vreme, već danas.

Vidimo se na INAT samitu već od 12. aprila uveče, baš kao od prošle godine.

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR