INFO RESTART

09.11.2011. – 12.11.2011.

Pod nazivom INFO RESTART, Zagrebački velesajam od 9. do 12. 11. 2011. godine, ponovno oživljava nekad najjači sajam informacijskih tehnologija. Intencija projekta je promovirati poduzetnike i tvrtke s originalnim proizvodima koje u svojem poslovanju koriste moderne tehnologije.

 

suradnji s uglednim IT stručnjakom Radoslavom Dejanovićem pripremljen je cjelodnevni atraktivan program u okviru kojeg će izlagači aktivno prezentirati najsuvremenije proizvode i tehnologije. Detalji o programu će biti postavljeni na zvaničan sajt događaja u skorije vreme.

Svakoga dana u poslijepodnevnim satima bit će organiziran okrugli stol s aktualnim temama vezanim uz informatičku industriju u društvenom aspektu.

U okviru ove manifestacije biće moguće videti i izložbu starih računala Retro Info kao i natjecanja za igrače računalnih igara u sklopu manifestacije Infogamer.

U zajedničkom terminu održavaju se Sajam glazbe, plesa i multimedijeInterliberInovaEduca, te Zim Ski Show, a organizatori očekuju oko 100.000 posetilaca.

Također predviđen je bogat izbor zabavnih događaja, edukativnih radionica i još mnogo zanimljivih sadržaja za široku publiku u okviru Sajma glazbe i multimedije poput Gaming arene, laser show-a, Dj arene show-a, programa dj-a i plesnih skupina, natjecanja u fotografiji, nastupa domaćih i inozemnih glazbenika, itd.

Nagrade za izlagače na INFO RESTARTu

Izlagači  s najboljom prezentacijom bit će nagrađeni posebnim nagradama koje daruje poslovni trener Goran Blagus.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR