Info – Sajam Informacijskih Tehnologija

15.11.2012. – 17.11.2012.

Sajam Info se održava od 15. do 17. novembra 2012. godine u Zagrebu i podijeljen je u dvije cjeline. Zabavni dio, koji je posvećen širokoj publici, namijenjen je gamingu, izložbi retro računala i mobitela te prigodnoj maloprodaji informatičke opreme. Stručni dio trajat će nešto kraće: od 15. do 17. studenog kada će se, uz prezentaciju najsuvremenijih proizvoda i tehnologija, održati kvalitetni  B2B susreti, stručni skupovi, predavanja i radionice.

 

Kako su nekada izgledali mobiteli, koliko su bili veliki, te koje su funkcije imali – sve to možete vidjeti i doživjeti na prvoj velikoj izložbi takve vrste u Hrvatskoj, u muzeju mobitela u sklopu sajma INFO na Zagrebačkom velesajmu.

Dugogodišnja ljubav prema mobitelima i tehnologijama te više od 1200 testiranih modela mobitela povod su za prvu veliku izložbu starih mobitela. Na jednom mjestu bit će predstavljena cjelokupna povijest mobilne telefonije – moći će se vidjeti legendarne “cigle”- prvi mobiteli s ekranom u boji, prvi pametni telefoni (smartphone), prvi glazbeni, ženski i vodootporni mobiteli, zatim solarni mobiteli…

Ovogodišnji INFO i ove se godine održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića.

Program sajma ove će godine biti obogaćen tehnologijama i aplikacijama vezanim uz DIGITAL SIGNAGE pod nazivom DISICon.

Ovaj miks poslovnih, izložbeno-kulturnih, edukativnih i zabavnih sadržaja, kao najznačajnije događanje ove vrste u regiji, jamči veliku medijsku pozornost i praćenje, te posjet od preko 100.000 posjetitelja.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR