April 22

Kompanija Arrow ECS d.o.o. Beograd u saradnji sa svojim vendorima i domaćim partnerima po drugi put organizuje Info Security Day u Srbiji, koji će se održati 22. aprila 2010. godine u Grand Casinu u Beogradu. Info Security Day je događaj koji ima za cilj da predstavi kompanije lidere u oblasti bezbednosti IT sistema i njihova rešenja, koja omogućavaju povećani stepen sigurnosti podataka, mrežne i softverske infrastrukture u poslovom okruženju.

 

Glavna tema događaja biće integrisanje pomenutih rešenja i mehanizama za sprovođenje sigurnosnih standarda, kao i primenjivanje pravila za izgrađivanje kvalitetnog računarskog sistema od poverenja.

Na događaju će se predstaviti kompanije Check Point, EMC/RSA, VMware, Trend Micro, Asseco-SEE, Coming, Imperva, S&T, Com-4T, TERI Engineering, BeoNET.

Ove kompanije predstaviće rešenja koja omogućuju razmenu i pristup podacima u svako doba, sa svakog mesta, brzo i sigurno. Zajedno sa svojim profesionalnim servisom i strateškim partnerstvima sa drugim proizvođačima security rešenja, proizvodi daju mogućnost korisnicima da kritične informacije budu u rukama samo onih koji ih trebaju, a istovremeno ih štite od neovlašćenog pristupa, nudeći potpunu kontrolu.

Agenda

Registracija

Registraciju možete obaviti online.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: ,

Autor: Vladimir Trkulja