Internet dijalog Srbije 2013.

25.06.2013.

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), EuroDIG-a (Evropskog dijaloga o upravljanju internetom) i Diplo fondacije organizuje konferenciju Internet dijalog Srbije 25. juna 2013. u Klubu poslanika, Tolstojeva 2, Beograd. 

Drugi Internet dijalog Srbije organizuje se u cilju podizanja svesti o značaju interneta za razvoj Srbije i unapređenja dijaloga između Vlade, regulatornih tela, poslovnog sektora i civilnog društva. Internet dijalog Srbije konferencija je nalik na slične evropske i svetske inicijative, otvorena za neformalne diskusije i razmenu mišljenja između zainteresovanih aktera iz cele Srbije o pitanjima razvoja, upotrebe i upravljanja internetom. 

Agenda

 

Registracija

Učešće na konferenciji vrši se registracijom na [email protected] do 21.06.2013.  u formi:
Ime i prezime, institucija, naznaka za koju od tri paralelne sesije ste zainteresovni, budući da su mesta za učesnike ograničena. Registracija elektronskim putem je neohodna kako će UNDP učesnicima koji nisu iz Beograda, snositi troškove puta u visini od dve hiljade dinara isključivo ukoliko su registrovani.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR