April 15

U organizaciji CePIT-a će se 15. aprila u Biblioteci grada Beograda održati okrugli sto povodom novog izdanja “Internet i javna sfera u Srbiji”. Izdanje je rezultat istraživanja autorskog tima CePIT-a na temu Internet sajtova značajnih aktera u društvenom i političkom životu Srbije.

 

CePIT – Centar za proučavanje informacionih tehnologija Beogradske otvorene škole Vas sa zadovoljstvom poziva na okrugli sto povodom najnovijeg izdanja:

“Internet i javna sfera u Srbiji”

Okrugli sto će se održati Vukovoj Sali Biblioteke grada Beograda, 15. aprila 2008, sa početkom u 12h.

Izdanje “Internet i javna sfera u Srbiji” sadrži rezultate analize internet sajtova značajnih aktera u društvenom i političkom životu Srbije. Ovo istraživanje sproveli su članovi autorskog tima CePIT-a:
Milan Sitarski, Nataša Radović, Smiljana Antonijević i Dragana Petković.

Na okruglom stolu biće predstavljeni osnovni zaključci ovog istraživanja, a autori vas pozivaju na razgovor o zanimljivim pitanjima kojima se ovo izdanje bavi. Koliko je internet u Srbiji prostor za javnu raspravu i da li te rasprave imaju uticaj na politički život Srbije? Šta možemo da očekujemo od evolucije medija i na koji se način stari mediji menjaju pod uticajem interneta? Šta su to blogovi doneli novinarstvu i kako izgleda preklapanje sfera privatnog i javnog na internetu?

Molimo Vas da prisustvo na okruglom stolu potvrdite slanjem imejla na adresu cepit@bos.org.yu, najkasnije do petka, 11. 4. 2008.

Kontakt osoba:
Dragana Petković
draganap@bos.org.yu

Tags:

± Interesantno?  
 Loading …